Maça çıkmama kararının ardından Beşiktaş'ı hangi yaptırımlar bekliyor?

Beşiktaş’ın Fenerbahçe maçına çıkmama kararının ardından Siyah- Beyazlı kulübü, TFF talimatlarına göre şu yaptırımlar bekliyor:

Yayınlanma: 27.04.2018 - 09:16
Abone Ol google-news

Hükmen mağlubiyet: Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine çıkmayacağı için 3-0 hükmen mağlup sayılacak.Finale Fenerbahçe yükselecek. 

Bir sonraki sezon kupadan men: TFF talimatı gereği Beşiktaş, gelecek sezon da Türkiye Kupası’na katılamayacak.

Kupa gelirleri ortadan kalktı: Beşiktaş’ın bu sezon yarıfinale gelene kadar aldığı sonuçlar için TFF’nin ödeyeceği başarı primleri verilmeyecek.

Demirören’e ihraç talebi

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu’nun olağanüstü istişare toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in Siyah- Beyazlıların üyeliğinden ihraç edilmesi istendi. Üyeler ayrıca; Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aytaç, Mete Düren ve Erhan Kamışlı’nın da Beşiktaş Kulübü üyeliğinden ihracını talep etti.

'Uefa ’ya şikâyet edelim'

Beşiktaş Divan Kurulu toplantısında bazı üyelerin, “Fenerbahçe’yi UEFA’ya şikâyet edelim” görüşünü aktarıp, bu yönde karar alınmasını istediği öne sürüldü. Ancak Fikret Orman ile yöneticilerin, bu düşünceye tepki göstererek, “Biz bir Türk takımını UEFA’ya şikâyet etmeyiz. Etmeyeceğiz de. Bu bize yakışmaz” ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Olaylı derbi soruşturmasında yeni gelişme

Beşiktaş'tan maça çıkmama kararı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler