Blic, İbrahim Toraman'a kapıları kapattı

İngiltere'de Beşiktaş'ın kurmayları ile Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'i bir araya getiren zirveden önemli kararlar çıktı.

Yayınlanma: 20.07.2014 - 10:19
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta önceki gece sıcak saatler yaşandı. Medyaya verilen iftar yemeğinin ardından, Başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Mete Vardar ile teknik direktör Slaven Bilic'in katıldığı 5'li zirve gerçekleştirdi. Sahura kadar süren zirvede konuşulanlar ve alınan kararlar şöyle:

TORAMAN KONUSUNDA KARARI DEĞİŞMEDİ

Başkan Orman ve Çebi, İbrahim Toraman'ın cezasının yönetim açısından bittiğini belirterek, Bilic'ten tecrübeli futbolcuyu affetmesini istedi. Ancak Hırvat teknik adamın cevabı, "Toparlanması 3-4 ay sürer. Ayrıca takıma, bize karşı zafer kazanmış edasıyla dönebilir, bu da yeni problemler yaratabilir. Planladığımız gibi Avrupa deneyimi olan lider karakterli bir stoper transferi bekliyorum" oldu.

ROLANDO YENİDEN GÜNDEME ALINDI

Yöneticilerin Bilic'in tavrı karşısında Toraman için ısrarcı olmadığı öğrenilirken Portekizli Rolando ismi tekrar gündeme alındı. Bilic'in Sezer Öztürk'ün de gönderilmesinin uygun olacağını dile getirdiği belirtildi.

LANZİNİ OLMAZSA MARİN

Toplantıda Lanzini konusu da masaya yatırıldı. Genç yıldızın kulübü River Plate'e yapılan 4.5 milyon Euro'luk teklif, 5 milyon Euro'ya çıkartıldı. Transferin 1 milyon 125 bin Euro'luk vergisini de Beşiktaş'a ödetmek isteyen Arjantin Kulübü'ne Pazartesi gününe kadar süre tanındı.
Siyah-beyazlılar, olumsuz yanıt almaları halinde Marco Marin ve Bryan Ruiz'le görüşmelere ağırlık verme kararı aldı. Yönetim, bonservisi elinde olan Marin'e, 1.5 milyon Euro'luk maliyeti nedeniyle Ruiz'den daha sıcak bakıyor. Toplantıda sağ bek mevkisine de mutaka kaliteli bir takviye yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. (Sabah)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler