Aykut Kocaman'dan istifa sinyali

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-1 galip geldikleri Bursaspor karşılaşmasının ardından konuştu. Taraftarların takıma tepkisinin yanlış olduğunu söyleyen Kocaman, “Sezon sonunda kalıp kalmamakla ilgili değerlendirme yapacağım” diyerek bırakma sinyalleri verirken, Fırat Aydınus’un hatalar yaptığını ancak takımının öne geçebilecek oyunu oynadığını ifade etti.

Yayınlanma: 06.05.2018 - 19:56
Abone Ol google-news

Bursaspor'u son dakikada Fernandao'nun attığı golle mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Kocaman, “Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Maçı mı anlatayım, maçın içindeki şeyleri mi anlatayım. Maçı ve durumu anlatan şey şu; geçen sezon bu takım sahasında tam 21 puan kaybetti. Fenerbahçe'nin puan sistematiği, ligden beklediği durum için son derece az. 17 maçta 30 puan. Beşiktaş'tan 13 puan geride bitirdi ligi. Bu sezon da bugünkü maça kadar iç saha maçlarında 14 puan kayıpla geldik. Bugün maç toplantısını tamamen bu konuya ayırdım. Oyunun doğrularıyla ilgili hamleleri bu maçta da ısrar ve sabırla yapmamız gerektiğini söyledim. İçerideki maçlarda oyun düzenine sadakat bizi diğer takımlardan farklı kılıyor. Aynı şeyleri ısrar ve sabırla yaparak, kendi mesleğimle ilgili konuşuyorum, beklediğim ve beklediğimin de üzerinde çok sıkıntılarla mücadele ederek geldik. Kupanın finalisti olduk ve ligde şu anda zirveyle puan puanayız. Belki bu akşam bu durum böyle kalacak. Son ana kadar bu oyuncularla yarışın içinde kalma gayreti veriyoruz” diye konuştu.

“Kalıp kalmamakla ilgili değerlendirme yapacağım”

Sezon başından bu yana futbolcuların ıslıklanmasına tepki gösteren Aykut Kocaman, “Sezon başından bu yana ıslıklanan oyuncularla şu ana kadar geldik. Islıklanan oyuncular başta olmak üzere bütün oyuncuları kutluyorum. Kendi mesleklerini yapmaya çalışıyorlar. Bugünkü maçta da asla pes etmeden mücadele ederek, maçı çevirmeye çalışarak gayret ve çabalarından dolayı hepsini kutluyorum. Şunu anlamakta zorlanıyorum, ben de bu camiada uzun yıllar futbol oynadım. Bu takımın formasını daha önce giyen bir oyuncu vardı rakip sahada. Çok sevdiğim bir oyuncudur Sow. Rakip oyuncu son saniyede golü atamadığı için üzüldü. O bu kadar üzülürken, bizim oyuncularımız da maçı çevirmek için bu kadar çaba sarf ederken, tribünlerde başka bir oyuncunun adı söyleniyorsa, bu sevgiyi aşan bir durum oluyor. Bu seneki pozisyonumuzu belirleyen nokta iç sahadaki puan kayıplarıdır. Sezonun bir bölümünde bu hakemlerle şampiyon olma şansımız yok dedim. Hakemleri yenme şansımız yok demeye çalıştım. Bugün ise kendi taraftarımızla ne benim ne de grubun karşı karşıya gelme gibi bir durumu yok ama bu şekilde de biraz zor bir durum var. Bu anlaşılmaz durumun içinde fazla kalıp kalmamakla ilgili bir değerlendirme yapma gereği duyuyorum” diyerek görevden ayrılma sinyalleri verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler