Şenol Güneş devam edecek

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in menejeri Deniz Türker, " Şenol Güneş’in Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi var" dedi.

Yayınlanma: 07.05.2018 - 04:17
Şenol Güneş devam edecek
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sezon sonu Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılıp Trabzonspor’un başına geçeceği yönündeki iddialara tecrübeli çalıştırıcının menajeri Deniz Türker yanıt verdi. Sporx’e konuşan ve Şenol Güneş’in Beşiktaş’tan ayrılmayacağını, deneyimli hocanın Siyah-Beyazlılarla 1 yıl daha sözleşmesinin olduğunun altını çizen Türker, “Son günlerde basınımızda çıkan ‘Teknik direktör Şenol Güneş Beşiktaş’tan ayrılıyor’ haberleri gerçeği yansıtmıyor. Şenol Güneş’in Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi var ve Güneş ile ne bu kontratın sonlandırılması ne de başka bir takıma teknik direktör olmasıyla ilgili bir görüşme olmamıştır” dedi.

Rakip Kayserispor

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında bugün saat 20.00’de Vodafone Park’ta Kayserispor’la karşılaşacak. beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek. Süper Lig’de evinde oynadığı son 42 maçta yenilgi yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılarda sakat Negredo, Pepe ve Caner forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında Süper Lig’de 100. kez sahaya çıkacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler