Ahmet Ağaoğlu, Yusuf ve Abdülkadir’in fiyatını açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Yusuf ile Abdülkadir’i almak isteyen kulüpler toplam 950 milyon TL getirmek zorunda. Tabii ki bu durum mümkün değil” dedi.

Yayınlanma: 07.05.2018 - 09:43
Abone Ol google-news

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ASpor’a önemli açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in transferi için konuşan Ağaoğlu, “Başkan seçilip göreve başladıktan sonra İtalyan bir kulüp, Yusuf Yazıcı için 15 milyon euroluk bir teklif sundu. Yusuf ile Abdülkadir’i transfer etmek isteyen kulüpler toplam 188 milyon Euro (950 milyon TL) getirmek zorunda. Tabii ki bu durum mümkün değil, bizim açıklamamız şu anlama geliyor; Yusuf ve Abdülkadir satılık değil” dedi.

 

Trabzonspor’un daha önce yapılan transferlerden dolayı sıkıntılı bir sürece girdiğini ifade eden Ağaoğlu, “Göreve gelince oyuncuların alacakları için bir çalışma yaptık, Ocak ayından bu yana futbolcuların maaşları ödenmiyodu, bu durum takımda ciddi anlamda konsantrasyon kaybına yol açıyor. Gelir gelmez transfer yasağını kaldırdık ama her an 2. ve 3. transfer yasağı gelebilir, bu transfer yasaklarınının sonuçlarının ne olacağı da az çok belli” şeklinde konuştu.

 

Jose Sosa ve Kucka’nın transferleri hakkında da konuşan Ağaoğlu, “Sosa ve Kucka transferlerinde taksitler ödenmemiş, Milan kulübü iki ay önce ihtar çekti, Akhisar’ın Rodellaga’nın bonservisi için aldırdığı bir haciz kararı vardı ve daha sonra Akhisar ile görüşerek parayı taksitlere böldük” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler