Prandelli'nin Aslanları galibiyetle başladı

Galatasaray, Avusturya kampında yaptığı ilk hazırlık mücadelesinde orwarts Steyr ile karşı karşıya geldi

Yayınlanma: 21.07.2014 - 22:48
Abone Ol google-news

 

Galatasaray, 2014-2015 sezonu öncesi ilk hazırlık maçında bu akşam Avusturya Bölgesel Lig ekiplerinden SK Vorwarts Steyr ile karşılaştı. Steyr Stadı’nda oynanan karşılaşmadan Galatasaray 3-1 galip ayrıldı.

Galatasaray, sahaya Eray İşcan, Hamit Altıntop, Koray Günter, Hakan Balta, Alex Telles, Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal, Nordin Amrabat, Umut Gündoğan, Sinan Gümüş ve Umut Bulut  onbiri ile çıktı.

Galatasaray, SK Vorwarts Steyr karşısında Yekta Kurtuluş’un golü ile 1-0 öne geçti. 28. dakikada ise ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Kalesinde gördüğü golün ardında ataklarını sıklaştıran Galatasaray, 34. dakikada Amrabat'ın ayağından bulduğu golle  2-1 öne geçti.

İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarı Nordin Amrabat’ın ayağında bir gol daha bulan Galatasaray, Cesare Prandelli yönetiminde oynadığı ilk karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. ,

MARADONA SAHADA

Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Armando Maradona'ya benzeyen bir taraftar, maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile el sıkıştı. Maradona'ya benzeyen futbolsever taraftarların büyük ilgi odağı oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler