Halilhodzic: 'Sert olun'

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Hall in Tirol kasabasında kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını sabah antrenmanı ile sürdürdü.

Yayınlanma: 22.07.2014 - 14:12
Abone Ol google-news

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde 07.30'da basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve kondisyona yönelik geçen antrenmana, kamp yapılan otelde tedavisi süren Bourceanu'nun katılmadığı bildirildi.

Trabzonspor, günü 3 antrenmanla tamamlayacak.

- Halilhodzic'den futbolcularla yakın diyaloglar

Teknik direktör Halilhodzic, futbolcularla antrenmanda yakından ilgileniyor. Boşnak çalıştırıcı, antrenman öncesi oyuncuların ellerini sıkarken zaman zaman da onlarla şakalaşmayı ihmal etmiyor.

Deneyimli teknik adam, geçen sezon Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve mutsuzluk yaşayan Fransız oyuncu Malouda ile de antrenmanlarda yakın diyaloğa giriyor.

- "Agresif olun" talimatı

Halilhodzic, çift kalelerde ise futbolcularına agresif olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Boşnak teknik adam, oyuncularına 'Agresif olun, birbirinizi sakatlamayın ama gol için, kazanmak için her şeyi yapın" diyerek talimat veriyor. Halilhodzic, futbolcularının antrenmanlarda hırsı elden bırakmamalarını istiyor.

- Halilhodzic basın toplantısı düzenliyor

Trabzonspor'da yarın kampın 5'inci gününde ilk olarak teknik direktör Vahid Halilhodzic, basına konuşacak.

Boşnak teknik adam, bordo-mavili takımın kamp yaptığı otelde, yerel saatle 14.00'te basın toplantısı düzenleyerek kampın ilk bölümüne ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler