A Spor yorumcusunun Passolig komedisi... Muharrem İnce'nin Passolig vaadini terör saldırısına bağladı

A Spor yorumcusu Turgay Demir, Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin "Passoligi kaldıracağım" sözlerine yanıt verdi. Çalık Grubu'na ait Aktif Bank'ta satılan Passolig kartlarını Çalık Grubu'nun bir süre önce sattığı A Haber'de tepki göstermesi ve verdiği Vodafone Park saldırısı örneğine sosyal medaydan tepki geldi.

Yayınlanma: 17.05.2018 - 11:33
Abone Ol google-news

<video:977461>

A Spor yorumcusu Turgay Demir, Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin Passolig sözlerine yanıt verdi. Demir, "Başkan seçilirsem Passolig'i kaldıracağım, futbol özgür olacak" şeklinde konuşan İnce'ye "Bilmediğin konulara girme" şeklinde tepki gösterdi.

Turgay Demir, Muharrem İnce'nin bilmediği konularda konuşmaması gerektiğini söyledi.

Demir, "Sayın Muharrem İnce Passolig'i kaldırdığın zaman tribünler ne hale gelir biliyor musun? Vodafone Park'ta kaç şehit verdik haberin var mı? Git ne yapacaksan onu anlat. Passolig yüzünden insanlar maça karısıyla kızıyla gidebiliyor. Çünkü ona terbiyesizlik yapan adam kaçamaz. Karımızla kızımızla stada gitmek hayaldi. Bilmediğiniz konuya girmeyin" diye konuştu.

<haber-yatay:977265>

Turgay Demir'in stat dışındaki terör saldırısını Passolig'e bağlamasına ise sosyal medyada tepki geldi.

 

İnce'nin Passolig çıkışı

 Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Aksaray'da düzenlediği mitingde Passolig'i kaldıracağını açıklayarak şunları söylemişti.

"Bu ülkenin gençlerine tasarımı teknolojiyi öğretmek istiyorum. Patent almalarını istiyorum. Ülkemi ayağa kaldırmasını istiyorum gençlerden. Özgür ortamda tasarım yapılabilir. Sen daha Wikipedia'yı bile kapattın. Cumhurbaşkanını eleştirmek özgür olacak. Bir passolig olayı var. Futbol bile özgür değil bu ülkede. Cumhurbaşkanı olduğumda passoligi kaldıracağız."

 İnce, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada da gerekçesini "Neden ‘Passolig’i kaldıracağız’ dedim. Passolig başlı başına bir baskıdır. Kontrol sistemidir." sözleri ile açıklamıştı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler