'Süper Lig’e gelebilirim'

Avusturya ekibi Austria Wien'in 24 yaşındaki futbolcusu Tarkan Serbest, A Milli Takım kampındaki çalışma ortamı ve Süper Lig'e transferi ile ilgili söylentiler hakkında konuştu. Genç orta saha oyuncusu Konyaspor'dan teklif aldığını açıkladı.

Yayınlanma: 26.05.2018 - 19:53
Abone Ol google-news

A Milli Takım kampındaki çalışmaları değerlendiren Serbest, “Bugün çalışmalarda 3’üncü günümüz. İyi gidiyor, her şey yolunda. İlk kez buradayım ve bu büyük bir gurur. Büyük oyuncularla antrenman yapıyorum. Yani her şey süper gidiyor” şeklinde konuştu.

Bu transfer dönemi için henüz hiçbir Süper Lig takımından takımdan transfer teklifi almadığını söyleyen Serbest, “Daha kesin bir şey yok. Takımlarla görüşme de yapmadım. Önce 2 haftalık Milli Takım kampını iyi geçirmek istiyorum. Sonrasında neler olacağına bakarız. Herhangi bir teklif almadım” diye konuştu.

Süper Lig’de oynamaktan çok mutlu olacağına vurgu yapan Serbest, “Süper Lig’i takip ediyorum. Bütün takımlar iyi. Hedefim her zaman Süper Lig’de oynamaktı. Hedefim Süper Lig’in büyük 4-5 kulübünde oynamak. İnşallah bu hedefimi başarırım” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler