Beşiktaş'a İspanya'dan kötü haber

Beşiktaş'ın defansa transfer etmek istediği Yunanlı oyuncu Vyntra, Levante kulübü başkanı Quico Catalan ve sportif direktörü Manolo Salvador ile bir toplantı yaptı.

Yayınlanma: 25.07.2014 - 13:12
Abone Ol google-news

Yunanlı oyuncu başkan ve sportif direktöründen affını isteyerek Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi. İspanyol basınına sızan toplantıya göre Levante başkanı Catalan, Vyntra'ya "Seni bu sezonda takımda görmek istiyoruz ve ayrılmana karşıyız" sözlerini iletti. Başkan Catalan Yunanlı oyuncuya ayrılmakta ısrarlı olman halinde ise Beşiktaş'dan bonservis bedeli isteyeceklerini ve kendisini bedavaya vermeyecekleri uyarısında da bulundu. Geçtiğimiz yıl Panathinaikos kulübünden Levante'ye bedavaya gelen Vyntra'nın bonservisinin 500 bin avro olmasına rağmen İspanyol kulübünün Beşiktaş'ın ilgisi üzerine bu rakamı yukarıya çıkardığı belirtiliyor. İspanyol basını Vyntra'nın eşinin Valenciya kentine alışamadığını ve buradan ayrılmak için baskı yaptığını belirtiyor.

DHA'nın ulaştığı Levante kulübü yetkilileri ise Beşiktaş kulübünden henüz kendilerine resmi bir teklif gelmediğini, sadece futbolcu aracılığı ile bu tartışmaların yaşandığına dikkat çekildi. Yetkililer Vyntra'yı Beşiktaş'a bedava vermeyeceklerini de hatırlatarak, "Beşiktaş ilk önce resmen bizim futbolcuya talip olduğunu bize yazılı olarak bildirsin, ondan sonra bu konuda konuşuruz" açıklaması yaptılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler