Hasan sus!

Lucescu milli maç toplantısında Ali Koç ile ilgili soru sorulunca futbolcusunu uyardı

Yayınlanma: 04.06.2018 - 22:55
Abone Ol google-news

 

Hasan Ali Kaldırım milli maç öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.

Ne var ki Hasan Ali kendisine Fenerbahçe ile ilgili soru gelince Lucescu’nun uyarısı ile irkildi.

İşte Hasan Ali'nin açıklaması:

"Biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var. Daha iyi bir takım olacağız. Son maçlarda hatalar yaptık, herkes hata yapıyor, biz de hata yaptık. Ama dediğim gibi zamanla daha iyi olacağız."

"Burada Dünya Kupası'nda olamadığımız için üzgünüz. Ancak önümüze bakmamız lazım, kendimizi geliştirmemiz lazım. Böyle önemli turnuvalara sürekli katılabilmek için iyi performans sergilememiz gerekiyor."

"Oyun durduğunda bazen konsantrasyon kaybı yaşayabiliyorsunuz. Duran toplarda akıllı olmak gerekir, Ruslar bizden daha uzun, bu yüzden topa sıçrayamazsanız bile vücudunuzla engel olabilirsiniz."

'Neustadter benim odam arkadaşım. 1.5 senedir bu turnuvaya nasıl hazırlandığını biliyorum. Ben bugün öğrendim 23 kişilik kadroda olmadığını. Kendisiyle daha görüşemedim. Onun adına üzgünüm. Hocanın kararı, saygı duymak lazım."


Luce'den tepki

Milli Takım teknik direktörü Lucescu basın toplantısında Hasan Ali'ye yöneltilen "Ali Koç'un başkan seçilmesi sonrası ne hissediyorsun?" sorusuna tepki gösterdi ve milli takım ile ilgili soru sorulmasını istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler