Burak Beşiktaş’a gider mi?

Beşiktaş’ın, Burak Yılmaz transferi için 'takas artı bir miktar para' formülüyle teklifte bulunacağı iddia edildi

Yayınlanma: 05.06.2018 - 09:59
Abone Ol google-news

Şenol Güneş'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Burak Yılmaz için başkan Fikret Orman devreye girecek. Orman, Bordo-Mavililer ile yol ayrımında bulunan milli golcü için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’yla görüşecek. Transferin formülünün ise takas artı bir miktar para olacağı öğrenildi.

Gelecek dönem öncesinde kadroda  küçülmeye gitmesi sebebiyle maaşında indirim yapmasını isteyen ancak olumlu geri dönüş alamayan Karadeniz temsilcisinin de tecrübeli oyuncuyla ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

Taraftarın tepkisiyle karşılaşmıştı

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in son 2 sezondur kadrosunda görmek istediği milli futbolcuyu bu kez takımına kazandırmayı planlıyor. Ayrıca Burak'ın, her zaman Beşiktaşlı olduğunu dile getirmesini bir avantaj olarak görülüyor. Ancak bazı olumsuz koşullar var. Geçen yıl  Burakın'ın transferi ile ilgili taraftarın tepkisiyle karşılaşan Beşiktaş yönetimi transferden vazgeçmişti. Bunun aksine Trabzonspor taraftarı da  Burak'ı bağrına basmış ve transferini sağlamıştı. Kulüple olan bağı hayli güçlü Kral bu sebeple, bütün olumsuz koşullara rağmen, Trabzonspor'a 'Feda' diyebilir.

Gol yükünü çekti

Trabzonspor formasıyla geçen sezon Süper Lig’de 25 maça çıkıp 23 gollük performans sergileyen Burak, gol yükünü üstlendi. Sezon boyunca bel ağrıları ve iğnelerle oynayan milli futbolcu, ligin bitimine iki hafta kala bir ameliyat geçirdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler