Transfer piyasası fokurduyor

Avrupa'da genç yıldızlar için ödenen bonservis fiyatları dudak uçuklatıyor

Yayınlanma: 05.06.2018 - 14:32
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz sezon başında Barcelona'nın 105 milyon Avro karşılığında renklerine bağladığı 21 yaşındaki Fransız oyuncu Ousmane Dembele'nin Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Katalan ekibine transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Dembele'yi elden çıkartmak isteyen Barcelona'nın transfere sıcak baktığı belirtildi.

87 Milyon Avro

Borussia Dortmund'da sergilediği performansla Barcelona'nın dikkatini çeken ve yaz transfer döneminde yüksek bonservis ücretiyle Katalan ekibe dahil olan Fransız yıldız, geçtiğimiz sezon 24 maçta forma şansı bulurken takımına 4 gol, 9 asistle katkı sağlayabildi. Performansı yeterli görülmeyen 21 yaşındaki Dembele'yi satmak isteyen Katalan ekibine, İngiliz ekibi Arsenal'dan 87 milyon Avro (465 milyon TL) bonservis ücreti önerildiği ve Barcelona'nın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 

Aubameyang taraftarı heyecanlandırdı

Geçtiğimiz ara transfer döneminde Borussia Dortmund'dan 57 milyon Avro (307 milyon TL) karşılığında Arsenal'a transfer olan Pierre-Emerick Aubameyang, sosyal medya hesabından yaptığı hamle taraftarı heyecanlandırdı. Arsenal taraftarlarının oluşturduğu bir hesap üzerinden eski takım arkadaşı ve vatandaşı Dembele'nin 87 milyon Avro karşılığında İngiliz ekibiyle anlaşmaya vardığını belirten bir paylaşımı beğenen Aubameyang, transfer iddialarını da güçlendirdi.

İnter'den Malcom için 40 milyon Avro

Avrupa'da transfer piyasasının yükseklerden uçması sadece Dembele ile sınırlı değil. Bordeauxlu Malcom Filipe Silva de Oliveira için 40 milyon Avro teklif eden İnter de bu furyaya katılmış durumda.

Malcom dikkat çekti

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de iyi bir performans gösteren ve 12 gole imza atan 20 yaşındaki Brezilyalı golcü için Inter transfer görüşmelerine başladı. Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurma hedefinde olan Inter'de teknik direktörü Luciano Spalletti'nin önceliği forvet mevkisine yapılacak transferler. La Gazetta Della Sport'un haberine göre Spalletti'nin talimatları doğrultusunda arayışta olan Inter, Brezilyalı yetenek Malcom için Bourdeaux yönetimi ile görüşmelere başladı. Dün akşam saatlerinde Milano'da bir araya gelen iki kulüp yöneticileri transfer için görüşme yaptı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon