Saracoğlu'nda izdiham!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 37. Başkanı seçilen Ali Koç'un Ülker Stadyumu'ndaki mazbata töreni için binlerce taraftar Kadıköy'e akın etti

Yayınlanma: 05.06.2018 - 16:47
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe Spor Kulübü, Vefa Küçük'ün seçim sonrası yaptığı açıklama vasıtasıyla yeni başkan Ali Koç'un mazbata töreninin taraftara açık şekilde yapılacağını açıklamıştı. Bu çağrıyı duyan Sarı-Lacivertli taraftarlar Kadıköy'e akın etti. 18.00'de başlayacak tören için saatler öncesinden stat önüne gelen Sarı-Lacivertli taraftarlar, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi önünde uzun kuyruklar oluşturdu ve tezahüratlarıyla Ali Koç'a desteklerini sürdürdü. 

İzdiham yaşanıyor

Oluşan kalabalık Yoğurtçu Parkı'na kadar uzanınca yoğunlaşınca güvenlik görevlileri çoğu kişiyi stada sokmadı. Dışarıda kalan grup güvenlik görevlilerini ıslıklarla protesto etti.

Rambo Okan da Kadıköy'de
Öte yandan 'Rambo' lakabıyla tanınan Okan Güler de arkasında 'Ali Koç Baba' yazılı formasıyla duvarın üzerine çıkarak Fenerbahçeli taraftarlarla selamlaştı ve tezahüratlara katıldı.

Mazbatadan sonra Ataşehir'e

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç, mazbata töreninin ardından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak olan Fenerbahçe Doğuş-TOFAŞ maçını yerinde takip edecek. 21.00'de başlayacak mücadelenin kapalı gişe oynanması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler