Koç, Yıldırım döneminin mali hesaplarını inceliyor

Fenerbahçe Başkanı, müşavirler ve muhasebeciler eşliğinde kulübün defterlerini açtırdı

Yayınlanma: 08.06.2018 - 08:00
Koç, Yıldırım döneminin mali hesaplarını inceliyor
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de yeni başkan Ali Koç, Mali Müşavirler ve muhasebeciler eşliğinde kulübün defterlerini açtırdı. Bütün harcamalar tek tek inceleme altına alındı. Anımsanacağı gibi Koç, başkan adaylığını açıkladıktan sonra kulübe giderek mali tabloyu görmek istemiş ancak görevliler tarafından bu isteği reddedilmişti.


UEFA’ya yolculuk var
Ali Koç, göreve başlar başlamaz yoğun bir tempo içerisine girerken öncelikli sorunlar arasında UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play (FFP) anlaşması geliyor. UEFA’yla toplantı yapmayı planlayan yönetim, şartların yumuşatılmasını isteyecek. Koç, Fenerbahçe’nin bir dernek olduğunu, 3 yılda bir seçim olduğunu ve kendilerinin yapacakları maddi katkının dışarıdan gelen yatırımcı ile aynı şey olmadığını UEFA’ya anlatacak ve bu yüzden kulübe yapacağı hibe için kolaylık isteyecek. Finansal Fair-Play anlaşmasının da gözden geçirilmesini talep edecek olan yönetimi, yapacakları her şeyin futbolun ruhunu bozmak değil futbola katkı yapmak olduğunun altını çizecek.


Personele uyarı
Başkan Ali Koç'un seçilmesiyle birlikte kulüp çalışanlarında işten çıkarılacakları tedirginliği başlamıştı. Koç, personelle bir toplantı gerçekleştirdi ve “Hiç kimsenin iş korkusu olmasın” dedi. Ali Koç ayrıca “Burası namusunuzdur, mahreminizdir. 3 yıl boyunca dışarıya en ufak bir şey sızdıranınızı görürsem affetmem” ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Başkanı yakın zamanda personelle bir yemek yiyecek.


Demirel: Jübilem Fenerbahçe’de
F.Bahçe’de sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci Volkan Demirel tatile çıkmadı, yeni yönetimden haber bekliyor. Yeni yönetim tecrübeli kalecinin sözleşmesini bir yıl daha uzatmayı düşünüyor. Demirel, “En az 3 yıl daha futbol kariyerime devam etmek istiyorum. Ben bu kulüpte Volkan Demirel oldum. Burada futbolu bırakmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Yönetim kurulu, bir diğer kaleci Kamerunlu Kameni ile yolları ayırmayı planlıyor. Sarı - Lacivertli kulüple 2 yıl daha sözleşmesi olan kalecinin menajeriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelinecek ve anlaşma yolu aranacak.


Kombinede hedef 35 bini aşmak
F.Bahçe yönetimi kombine rakamında hedefi belirledi. Sarı - Lacivertli yönetimin hedefi 2014-15 sezonundaki 35 binlik kombine rekorunu kırmak. F.Bahçe taraftarları kombinelerin çıkmasını heyecanla bekliyor. Yönetimin gelecek hafta yeni sezon kombinelerine satışa çıkarması bekleniyor.


İlker Yağcıoğlu da gönderildi
Fenerbahçe'de altyapı sorumluları Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk, Saffet Akbaş’ın ardından FB TV yorumcusu İlker Yağcıoğlu'yla da yollar ayrıldı. Bu arada tatilde olan Fenerbahçe kart sorumlusu Ece Körpek'in de işine son verileceği aldığımız duyumlar arasında.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler