Denayer hamlesi

Galataray, Belçikalı stoperi kiralamak için Manchester City ile görüşecek.

Yayınlanma: 09.06.2018 - 19:43
Abone Ol google-news

Galatasaray’da yeni sezonun kadro planlaması üzerinde teknik direktör Fatih Terim ve Sarı-Kırmızılı yönetimin çalışmaları devam ediyor. Terim’in, geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’den kiralanan ve şampiyonluk yolunda sergilediği performansla kilit rol oynayan Jason Denayer’in takımda kalmasını istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Inter’le Nagatomo konusunda yürüttüğü görüşmelerle birlikte önümüzdeki günlerde İngiltere’ye gidip Denayer’in yeniden kiralanması adına temaslarda bulunacağı kaydedildi. 22 yaşındaki Belçikalı stoperin, Galatasaray’da mutlu olduğunu ve devam etmek istediğini menajeri aracılığıyla Manchester City’li idarecilere ilettiği belirtildi. Sarı- Kırmızılılar, Denayer’i yeniden kiralayıp hem makul seviyede bir kiralama ücretiyle bütçesini aşmamayı hem de takıma fayda sağlayan oyuncusuyla yola devam etmeyi hesaplıyor.

Nagatomo bekleyişi

Galatasaray’ın, Japon futbolcu Nagatomo’yu yeniden kiralamak için yaptığı 2.5 milyon Avro’luk teklif sonrası Inter’den gelecek cevabı beklediği öğrenildi. İtalyan basını Finansal Fair-Play kıskacındaki Inter’in bazı oyuncularını elden çıkarması gerektiğini; Valencia’nın Kondogbia’nın bonservisini almasının ardından yakın zamanda Nagatomo’nun da Galatasaray’a transferinin gerçekleşeceğini yazdı.

‘Gezegenin en iyisi’

Arjantin’in Ole Gazetesi, Dünya Kupası’nda forma giyecek isimler arasında “Gezegenin en iyi kalecileri” başlığıyla duyurduğu değerlendirmede Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’ya da yer verdi. 7 kalecinin yer aldığı listede Navas (Kosta Rika), Neuer (Almanya), Lıorıs (Fransa), Courtois (Belçika), De Gea (İspanya), Alisson (Brezilya).


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler