Trabzon'un transfer bombaları

Trabzonspor'da yeni yönetim transfere başladı. Özkan Sümer önderliğinde süren transfer görüşmeleriyle Trabzonspor, ucuz ama verimli bir kadro kurmak istiyor

Yayınlanma: 10.06.2018 - 10:36
Abone Ol google-news

Trabzonspor camiasıdan, transferleri 4-5 ay öncesinden bildirmesiyle ünlenen YKO Trabzonspor sayfası, yine çarpıcı transferleri haberleri açıkladı. Sosyal medyada Trabzonsporluları heyecanlandıran haberler şöyle:

1- Jamiro Monteiro

 

 

 

 

 

 

25 yaşındaki Jamiro Monteiro Hollanda'nın Heracles Almelo takımında oynuyor. Defansif orta saha Okay'ın yanında, oyunu her iki yönüyle oynayan merkezi orta saha oyuncusu arayan Trabzonspor,  Hollanda ekibine 1.4 milyon Avro transfer teklifinde bulundu. Oyuncu teklife sıcak bakarken, Heracles'in cevabı bekleniyor.

2-  Damien Da Silva

 

 

 

 

 

 

 

 

Özkan Sümer en az 2 stoper istiyor ve bunlar birisi top kesici diğeri ise oyun kurabilen nitelikte olması gerekiyor. Bonservisi elinde olan, geçen sezon Fransa'nın Caen takımında oynayan stoper oyuncusu Da Silva ile ilk temas 3 Haziran günü kuruldu ve oyuncuya ilk teklif yapıldı. 2 senelik ve yıllık 800 bin Avro teklifle giden Trabzonspor, oyuncunun imza parası istemesi üzerine yönetim teklifi 900 bin euroya çekip imza parası vermek istemediğini oyuncuya iletti.

3-Ronielson Da Silva

 

 

 

 

 

 

Kanatlarda sıkıntı çeken Trabzonspor'da gündem sambacı Ronielson Da Silva'da. Bonservisi elinde olan oyuncuya senelik 750 bin Avro ve 3 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunuldu. Oyuncunun en geç Perşembe gününe kadar Trabzonspor'a bir cevap vermesi bekleniyor.

4- Hasan Ayaroğlu

 

 

 

 

 

 

Bonservisi elinde olan, kanatlarda ve 10 numara mevkinde oynayan 23 yaşındaki Hasan Ayaroğlu'na yönetim senelik 2 milyon TL'lik ( 370 bin Avro) teklifte bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler