Rusya sizi bekliyor

Almanların ünlü gazetesi, Dünya Kupası'na gidin çağrısı yaptı.

Yayınlanma: 10.06.2018 - 13:01
Abone Ol google-news

Suddeutsche Zeitung yazarı Hans Gasser, birçok Rus vatandaşının turnuvayı büyük bir sevinçle beklediğini ve turnuva sırasında en güzel yanlarını göstereceklerini belirtti ve "Almanlar Rusya'ya gitsin" dedi.

Rusya'da önyargısız bir şekilde seyahat eden herkesin her yerde ilgi, alaka ve misafirperverlik gördüğünü anlatan Gasser, Rusya'ya gidecek Almanlara taraftar vizesine sahip futbolseverlerin ücretsiz olarak ya da düşük fiyatla kullanabilecekleri yüksek hızlı trenlerle Moskova ve St. Peterburg'un uzağındaki bölgelere seyahat etmeyi tavsiye etti.

Nijniy Novgorod, Kazan veya Yekaterinburg'da birçok ilgi çekici şeyle karşılaşmanın mümkün olduğunu aktaran Gasser, Rusya'nın birçok konuda tekdüze Batı Avrupa'dan farklı olduğunun altını çizdi.

Gasser, Rusya'yı seyahatseverler için gerçek bir hazine olarak niteleyerek ülkenin birçok alanda büyük bir çeşitliliğe sahip olduğunu vurguladı.

2018 Dünya Kupası, 14 Haziran — 15 Temmuz tarihlerinde Rusya'nın 11 farklı kentinde düzenlenecek: Moskova, Kaliningrad, St. Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijniy Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-na-Donu, Soçi ve Yekaterinburg.

Turnuvanın ilk düdüğü, Moskova'daki Lujniki Stadyumu'nda çalacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon