Fenerbahçe'de karar haftası

Fenerbahçe önce teknik direktör belirleyecek, sonra transfer

Yayınlanma: 11.06.2018 - 07:37
Abone Ol google-news

Ali Koç’un başkan seçilmesinin ardından Fenerbahçe’de futbol takımında oluşacak yeni yapılanmanın en kilit noktası teknik direktör... Bu konuda geçtiğimiz hafta oldukça hareketli geçerken, kesin karar bu hafta verilecek.

 

Sportif direktör Comolli, hocanın belirlenmesi sürecinde tek yetkili isim. Aykut Kocaman ile bir görüşme yapıldı, detaylı rapor alındı. Kocaman defteri resmen kapanmadı ancak yola devam edilmesi imkansız gözüküyor. Yerli hocada gündemdeki aday Ersun Yanal, ayrıca Wenger başta olmak üzere yabancı isimler de masada.

 

Yanal ile Başkan Ali Koç, Bodrum’da bir görüşme gerçekleştirmesine rağmen öncelik hala yabancı teknik direktörde. Jürgen Kloop’un uzun yıllar yardımcılığını yapan Buvac, 22 yıllık Arsenal kariyerini noktalayan Arsene Wenger, İspanyol Juande Ramos ve Comolli’nin vatandaşı olan Fransız Laurent Blanc ile temas kurulmuştu.

 

Başkan Ali Koç ve sportif direktör Comolli’nin detaylı değerlendirmelerde bulunduğu öğrenilirken, artık gözler verilecek son karara çevrildi. Fenerbahçe’nin yeni hocası belli olduktan sonra transfer çalışmaları da hız kazanacak. Yeni gelecek teknik direktörle 3 senelik bir mukavele yapılması planlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler