Trabzonspor 2018-2019 formalarını tanıttı

Macron ile sponsorluk anlaşması sağlayan Trabzonspor, yeni sezonda giyeceği formalarını tanıttı.

Yayınlanma: 12.06.2018 - 14:42
Abone Ol google-news

Trabzonspor’un yeni sezon formalarının lansmanı bugün Trabzon’da yapıldı. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda yapılan tanıtım törenine Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Macron CEO'su Gianluca Pavanello’da katıldı.

Hem Bordo-Mavililerin hem de Macron’un üst düzey yöneticilerinin katıldığı tanıtım töreninde ilk olarak Macron ile Trabzonspor arasında gerçekleştirilen 3 yıllık sözleşme imzalandı. Toplantıda ilk olarak Başkan Ahmet Ağaoğlu konuştu. Ağaolğu, “Macron dünyada spor giyim sektörünün en hızlı büyüyen markalarının başında geliyor. Süper Lige bizimle birlikte giriş yapacak olmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Macron bize özgü dinamik tasarım çıktı.

Ağaoğlu'nun favorisi siyah

Ben kişisel olarak hepsini çok beğendim. Ama siyah formanın üzerinde detaylı çalıştım. Siyah forma benim de favorim. Kesin favorim. 2018-19 sezonu formalarımız özgün tasarımıyla heyecan ve fırtınayı yansıtıyor. Bu formayı üzerine giyen futbolcularımızın Trabzonspor ruhunu sahaya yansıtmaları. İkinci ve en önemlisi taraftarlarımızın Macron’u sahiplenerek bu formanın bir parçası olmaları. Trabzonspor tarihinde güzel anıları çağrıştıran pek çok taraftarımızın koleksiyonunda sakladığı özel formalar olmuştur.

İnanıyorum ki Macron’da ilerde böyle anacağımız marka olarak yerini alacaktır. Macron’un Trabzonspor’a, Trabzonspor’un da Macron firmasına şans getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İtalyan zevki...

Pavonello ise, “bugün burada olmaktan son derece mutluyum. Özellikle Macron Türkiye yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu anlaşmalarda katkıda bulunduğu için ve burada olmamızı sağladığı için.

Türkiye büyük bir ülke ve biz bu ülkede marka olarak yer edinmek istiyoruz. Trabzonspor gibi çok prestijli kulüple bu işe başlamak istiyoruz. İnanıyoruz ki çok hızlı bir şekilde markamız bu ülkede gelişecektir. Macron İtalyan bir şirkettir. Son yıllarda hızlı bir yükseliş gösterdi. Bizim güçlü yönümüz, İtalyan zevkini, modada ki güzel giyinme gücünü teknik kıyafetlerle birleştirerek büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Formalar Trabzonspor'a özel

Formaların kulüplere özel olduğuna dikkat çeken Pavonello, “Biz çalıştığımız kulüplerle birlikte en önem verdiğim konular hem estetik, fonksiyonel ve o kulübe özel olmasına önem veriyoruz. Trabzonspor kulübüyle de birlikte uzun çalışmalar neticesinde bu yeni formaları geliştirdik. Hem estetiği, hem güzelliği, hem fonksiyonelliği, hem de kumaşın tekniğinden faydalanarak yeni forma yarattık.

Ben umuyorum ve düşünüyorum ki taraftar bu formaları gördüğünde ve dokunduğunda ona çok sevecektir, kullanacaktır. Umuyorum ki bu kulübe şans getirecektir. Çünkü bizim şirkettede söylediğimiz gibi Macron ile daha iyi oynanır" dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler