Beşiktaş'a kötü haber

Emre Akbaba için Alanya’nın kapısını çalan Beşiktaş, 7 milyon Avro istenince geri adım attı

Yayınlanma: 16.06.2018 - 13:02
Abone Ol google-news

Habertürk Spor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; yeni sezon transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Beşiktaş'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Yerli oyuncular listesinin en tepesinde yer alan Emre Akbaba için Alanyaspor ile yapılan görüşmede talep edilen rakam Siyah-Beyazlı yetkililerin geri adım atmasına neden oldu. Akdeniz ekibi yöneticileri, 7 milyon Euro gibi bir bedel isteyince, Beşiktaşlı yöneticiler, 3 milyon Avro artı bir oyuncu önerisinde bulundular. Ancak Alanyaspor’un bu teklife olumlu yanıt vermediği ve transfer görüşmelerinin tıkandığı öğrenildi. Bu şartlarda iki kulübün şimdilik anlaşma şansı kalmadığı için Kara Kartal’ın başka oyunculara yöneldiği belirtildi.

Yeni hedef Deniz Türüç

Emre Akbaba’nın gelecek sezon sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle 7 milyon Avro gibi bir bedeli ödemek istemeyen Siyah-Beyazlılar, rotasını Kayseri'ye çevirdi. Deniz Türüç’ün transferi için 3 milyon Avro artı bir oyuncu teklifini Sarı-Kırmızılı kulübe yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, gelecek cevaba göre yerli transferine yön verecek. Beşiktaş, Deniz Türüç için de olumlu yanıtı alamazsa listedeki diğer yerli isimlere yönelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler