Fenerbahçe'ye yeni forvet

Fenerbahçe yönetimi, takımdan ayrılan Janssen ve Fernandao'nun yerini doldurmak için harekete geçti. Listenin ilk sırasına Beşiktaş'ın peşinde olduğu Hollandalı golcü Bas Dost'u yazan sportif direktör Comolli, 29 yaşındaki oyuncu ile temas halinde.

Yayınlanma: 17.06.2018 - 11:13
Abone Ol google-news

Teknik direktörlük koltuğu için Phillip Cocu ile el sıkışan Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi.

Öncelikli olarak Janssen ve Fernandao'nun ayrılmasıyla boşalan santrfor bölgesine takviye yapmayı hedefleyen sarı-lacivertlilerde sportif direktör Comolli'nin listesinin başında Hollanda Milli Takımı golcüsü Bas Dost var. Sporting Lizbon'da taraftarların saldırısı sonrası sözleşmesini feshederek kulüpten ayrılan 29 yaşındaki Hollandalı golcüyü Beşiktaş da almak istiyor. Ayrıca Sevilla'nın da talip olduğu Bas Dost'un imza parası talep ettiği ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

MARCO VAN GİNKEL DE GÜNDEMDE

Damien Comolli bir yandan da geçen sezonu PSV Eindhoven'da kiralık olarak geçiren Marco van Ginkel ile temas halinde. Phillip Cocu'nun Hollanda ekibindeki sisteminin en önemli oyuncusu olan 25 yaşındaki futbolcu, orta alanda hem defansif hem de ofansif görev yapabiliyor. Cocu'nun, Van Ginkel konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Anlaşma sağlanırsa Van Ginkel'in kiralanması için Chelsea Kulübü ile görüşmeler başlayacak.

GOL MAKİNESİ

Daha önce Hollanda U20, U21 ve A Takım formasını sırtına geçiren 29 yaşındaki Bas Dost, 1,96 metrelik boyuyla dikkat çekiyor. Sporting'e 11,8 milyon Euro karşılığında transfer olan ve şu anda bonservisi elinde olan yıldız oyuncu, geçtiğimiz sezon 49 maçta 34 gol attı ve 4 asist yaptı. Bas Dost, aynı forma altında 2016-17 sezonunda ise 43 maçta 37 gol atıp, 5 asist yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler