Gerçek bir aşk hikâyesi “Söz vermiştin” sinemalarda

Gerçek bir aşk hikâyesine dayanan ve geçtiğimiz hafta vizyona giren ve “Söz Vermiştin” filmi, seyirciye aşkı, bir erkeğin gözünden yaşatıyor. Erkeğin aşkı ne denli duygu dolu, ne denli tutkulu, ne denli derinden yaşadığını gösteren “Söz Vermiştin”, sadece kadınların aşkı yaşadığı klasik aşk filmlerine meydan okuyor.

Yayınlanma: 19.11.2019 - 07:31
Abone Ol google-news

Tesadüfi bir karşılaşmanın aşka dönüşme hikâyesini anlatan “Söz Vermiştin” filminin başrollerini Emre Karayel ve Aslı Tandoğan paylaşıyor. Filmde, müzik yapımcısı Nesim, okul orkestrasında gitar çalarken kendisinin gizli hayranı olduğunu sonradan öğrendiği Lilyan’la yıllar sonra yeniden karşılaşır. Bu tesadüfi karşılaşma kısa zamanda büyük bir aşka dönüşür. Hızla gelişen Lilyan ve Nesim’in tutkulu aşkı, hayatın gerçekleriyle dolu sürprizlere gebedir.

Baran Seyhan’ın yazıp yönettiği “Söz Vermiştin”de, Emre Karayel ve Aslı Tandoğan’ın yanı sıra; Şenay Gürler, İlyas Özçakır, Gözde Seda Altuner, Enes Üstündağ, Mazlum Çimen, Levent İnanır ve Nur Sürer rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer’ın üstlendiği filmin müzikleri Saki Çimen, Albert Luza ve Baran Seyhan’a ait.  Kostümleri Ayşenur Ünlü tarafından hazırlanan filmin miksajı Meriç Erseçgen, renk düzenlemesi Levent Öztürk, kurgusu Aytekin Birkon ve Büşra Demir tarafından yapıldı. Yardımcı yapımcılığını Murat Yaman, Yasemin Küçükçavdar ve Nur Kardeşler’ın üstlendiği “Söz Vermiştin”in yetkili yapımcısı ise Berrin Dağçınar.

CJ Entertainment Türkiye’nin dağıtımcılığını yaptığı, Sarmaşık Sanatlar yapımı “Söz Vermiştin”, sinemalarda!







































Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler