Longevita ile sağlık turizminde yurtdışı danışmanlık dönemi

2012 yılından bu yana Uluslararası sağlık sektöründe önemli bir yer edinen Sağlık turizmi şirketi Longevita, Birleşik Krallık ve İrlanda’daki hastalarına Türkiye’ye tedaviye gelmeden önce yüz yüze danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Yayınlanma: 30.06.2017 - 16:31
Abone Ol google-news

Yurtdışından Türkiye’ye Longevita aracılığı ile gelen hastalar, İngiltere’de Londra, Manchester, Birmingham, İskoçya’da Glasgow ve Edinburgh, İrlanda’da ise Dublin ve Belfast şehirlerinde bulunan Longevita uzmanları ile yüz yüze görüşüp tedaviler hakkında bilgi alabiliyorlar. Ayni zamanda Türkiye’de tedavileri tamamlanıp kendi ülkelerine döndükten sonra da iyileşme süreçlerinde ihtiyaç olması durumunda yine ayni şehirlerdeki uzmanlar aracılığıyla tedavi sonrası bakim hizmetlerinden faydalanabiliyorlar.

Saç ekimi, plastik cerrahi, ağız ve diş sağlığı ve göz tedavileri alanlarında Türkiye’ye göndereceği hastalarına uygun fiyatlı tedavi ve bakım olanağı sunan Longevita, yüz yüze danışmanlık hizmetiyle hastaların, ülkelerinden ayrılmadan önce hem daha doğru tanı konulup tedavi planlamasında bulunulmasını sağlıyor, hem de hastaların yabancı bir ülkede tedavi olmaları konusunda duydukları çekinceleri tamamen ortadan kaldırıyor. Böylece iyileşme surecinde yurtdışındaki takip sistemi ve bakim hizmeti sayesinde hastalarına rahat ve güvenli bir ortam yaratıyor.

Firmanın web sitesi üzerinden online olarak randevu alıp Birleşik Krallık ve İrlanda’nın birçok şehrinde Longevita ile yüz yüze görüşmeye giden hastalar, hem Türkiye’deki tedaviler, doktorlar, hastaneler, oteller ile ilgili bilgi alabiliyor hem de tedavilerine yönelik 12 aylık 0% faizli krediye başvurabiliyorlar. Ücretsiz gerçekleştirilen yüz yüze görüşmelerde sunulan tedaviler arasında; aylık £120 ile saç ekimi, £150 ile burun ameliyatları, £180 ile meme büyütme operasyonları yurtdışındaki hastaların yoğun ilgi gösterdikleri tedaviler olarak öne çıkıyor.

Longevita Yönetici Direktörü Kağan Seymenoğlu "Sağlık turizmi de diğer tüm sektörler gibi son yıllarda hızlı bir dijitalleşme yasadı. Hastalara internet üzerinden gönderdikleri fotoğraflar ve test sonuçları baz alınarak tedavi planları sunuluyor. Internet üzerinden email, telefon, anlık mesajlaşma ya da görüntülü görüşmelerle hatta sosyal medya üzerinden iletişim kurularak bilgi veriliyor. Ancak Internet üzerinden satın alınan ürünlerden farklı olarak sağlık hizmetinde karar verme sureci anlık değil, çok daha uzun. Bunun sebebi de şüphesiz  tedavinin olası olumsuz sonuçlarının yaratacağı soru işaretleridir. Cerrahi girişimlerde risk faktörü yüksek. O nedenle biz Longevita'da hastalarımıza kendi ülkelerindeki uzmanlarımızla yüz yüze görüşme fırsatı sunarak tedaviler ve tedavi sonrası iyileşme süreçleriyle ilgili detaylı bir şekilde bilgi veriyoruz, operasyonun risklerini şirketimizin vazgeçilmez şeffaflık prensibi çerçevesinde anlatıyoruz. Böylece hastalarımız, Internet ortamında sağlanması oldukça zor olan ancak fiziksel muayene ve yüz yüze görüşme ile ortaya çıkan güven duygusuyla Türkiye’ye rahatça seyahat edebiliyorlar." dedi.

2012 yılından bu yana sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren Longevita, T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından destekleniyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler