Girik'i 55 yıldır izliyordu: Takıntılı hayran yargıç karşısında

Sanatçısı Fatma Girik’i 55 yıldır takip eden ve Girik’in geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle yattığı hastane odasına giren 71 yaşındaki Mehmet A. dün ilk kez yargıç karşısına çıktı. Duruşmayı 12 Şubat tarihine erteledi.

Yayınlanma: 25.09.2018 - 21:19
Abone Ol google-news

Sinema sanatçısı Fatma Girik’i 55 yıldır takip eden ve Girik’in geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle yattığı hastane odasına giren 71 yaşındaki Mehmet A. dün ilk kez yargıç karşısına çıktı. “İletişim Araçlarının Sağladığı Kolaylıktan Faydalanmak Suretiyle Cinsel Taciz” iddiasıyla yargılanan Mehmet A’nın 4,5 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.

İstanbul 14. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Fatma Girik katılmazken sanık Mehmet A. duruşmada hazır bulundu.

Mehmet A. savunmasında olay günü Fatma Girik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için hastaneye gittiğini söyleyerek “Kendisine hastanede geçmiş olsun dedim. Evlenme teklif ettim ve kabul etti. Seni seviyorum ile başlayan mektubu kendisine ben yazdım. İkâmetine gittim ve kapıya çıkan şahıslara verdim. Suç işleme kastım yoktu. Sadece duygularımı ifade ettim. Kendisinden özür diliyorum. Pişmanım” dedi. Ara kararını açıklayan yargıç katılan vekilinin tanıkları hazır etmesi ve delilleri sunması için süre verilmesine karar vererek duruşmayı 12 Şubat tarihine erteledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler