Gölge eğitim bakanı Bilal müdürleri bu kez de İzmir'de topladı

Bilal Erdoğan, İzmir’de imam hatip lisesi müdürleriyle görüştü. Toplantıya İzmir Valisi'nin hangi gerekçe ile katıldığı anlaşılamadı.

Yayınlanma: 29.04.2015 - 13:48
Abone Ol google-news

Bilal Erdoğan, İzmir'de Türgev'in yurdunu ziyaret etti. Erdoğan yerde oturarak üyelerle toplantı yapması dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Diyarbakır’ın ardından İzmir’de de imam hatip lisesi müdürleriyle toplantı yaptı. Basına kapalı gerçekleşen ve Vali Mustafa Toprak’ın da katıldığı toplantıda, ilçelerde yaşanan sıkıntılar tartışıldı.

Edinilen bilgiye göre Balçova’daki Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantı, saat 09.00 sıralarında başladı. Toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak, AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, il başkan yardımcıları Emrun Sulayıcı, Hasan Ali Karaman, AKP 2. bölge seçim koordinasyon merkezi sorumlusu Adnan Yılmaz’ın yanı sıra bazı işadamları da katıldı. 50 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda okul müdürleri yaşadıkları sıkıntıları aktadı. Bilal Erdoğan’ın “İnançlı nesil yetiştirerek başarıyı göğüseleyeceğiz” sözleriyle okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği öğrenildi. Toplantı, Adnan Yılmaz’ın twitter paylaşımıyla duyuldu.

Bu arada Bilal Erdoğan, toplantının ardından TÜRGEV’in Bornova Mevlana Mahallesi’ndeki yurdunu ziyaret etti. AKP Milletvekili Hamza Dağ’ın da yer aldığı ziyaretten yansıyan fotoğraflarda, Erdoğan ve diğerlerinin “beden dilleri” dikkat çekti.

İNANÇLI NESİL YETİŞTİRME VURGUSU

50 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda okul müdürleri yaşadıkları sıkıntıları aktadı. Bilal Erdoğan’ın, inançlı nesil yetiştirmek için okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği belirtildi.

Bilal Erdoğan’ın “İnançlı nesil yetiştirerek başarıyı göğüseleyeceğiz” sözleriyle okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği öğrenildi. Toplantı, Adnan Yılmaz’ın twitter paylaşımıyla duyuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler