Güneş'ten derbide Tolga kararı

Son yıllarda kaleci pozisyonunda büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’a Tolga Zengin de ilaç olamadı.

Yayınlanma: 13.12.2015 - 00:57
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ta ‘istenmeyen adam’ durumuna düşen Tolga Zengin, Trabzonspor’da gösterdiği olumlu performansı Siyah - Beyazlılarda mumla aratıyor.

2013-14 sezonunda Karadeniz temsilcisinden Beşiktaş’a transfer olan deneyimli kaleci, ilk sezonunda vasat bir görüntü çizerken Şenol Güneş yönetimindeki 2015-16 sezonunda da hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Bu sezon çıktığı 20 resmi maçta 21 kez filelerinde gol gören Zengin, özellikle Akhisar ve Sporting maçlarında yaptığı hatalarla tepki çekti. Slaven Bilic döneminde eldivenleri zaman zaman Cenk Gönen ve Güney Güvenç’e kaptıran Tolga, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’ndeki Club Brugge maçında da saç baş yoldurmuştu. Tolga’yla ilgili büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş’ta yedek kaleci Günay Güvenç ise bu sezon hiçbir resmi maçta forma giyemedi. Teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermediği genç file bekçisine G.Saray derbisinde de forma vermesi beklenmiyor. Deneyimli çalıştırıcı, Sporting maçının ardından kalecisi Tolga’ya sahip çıkarken tecrübeli kaleciyle ilgili G.Saray maçı öncesi Beşiktaş tribünlerinin tutumu merak ediliyor.

Başkan devrede

Siyah - Beyazlılarda başkan Fikret Orman, bir süredir Beşiktaş’ın gündeminde yer alan David Ospina’nın transferinin bitirilmesi için transfer komitesine talimat verdi. Arsenal’de Cech’in ardından yedek kaleci durumuna düşen Ospina, bir hafta önce Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyada kendisiyle ilgili paylaşımlarını beğenmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler