Şehrin artık bir çay evi var...

Adı çaysız anılmayan Karaköy’ün artık yepyeni bir çay evi var: uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından, Dem Karaköy açıldı. Şehrin yeni cazibe merkezi Karaköy’ün göbeğinde huzurlu ve sakin bir atmosfer vadeden Dem, 60 çeşit çayıyla, doğuştan çay bağımlısı bu ülke insanlarına özgün bir deneyim vaat ediyor.

Yayınlanma: 27.08.2014 - 15:05
Abone Ol google-news

Beyaz, yeşil, oolong, siyah, tütsülenmiş, pu-erh, kırmızı çay ve bitki çayından oluşan zengin yelpazesiyle bu mucize bitkinin en güzel hallerinin, ait oldukları kültürü yansıtan özel sunumlar ile İstanbullular ile buluştuğu Dem’de, çaylara eşlik eden özgün tatlılar, lezzetli atıştırmalıklar ve zengin kahvaltı seçenekleri de dikkat çekiyor. Haftanın yedi günü 10.00-22.00 saatleri arasında açık olan Dem, dileyenler için karton bardakta take-away hizmeti de sunuyor. Türkiye’de en çok tüketilen içecek olan çaya yeni anlamlar, tatlar katıp, tanımını daha zenginleştirmek ve tüketiciyi çayın fonksiyonları hakkında bilinçlendirmek amacını taşıyan Dem, Karaköy’de zevkli, sofistike, bir yandan da sade, zengin, huzurlu ve rahat bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

 Menüye dair...

Kavunlu beyaz çaydan hindistan cevizli siyah çaya, özel füme çaylardan mayalandırılmış kıymetli Pu-erh çayına ve çeşit çeşit bitki çaylarına uzanan çay yelpazesiyle her tür damak tadına hitap eden Dem’de, Türk çayı bile Diyarbakır Çayı, Tirebolu Çayı ve Hemşin Çayı olmak üzere üç farklı çeşitte sunuluyor. Çin, Japonya, Sri Lanka, Hindistan, Kenya, Güney Afrika gibi çay ülkelerinden özenle seçilen çaylar, doğal meyve ve çiçeklerle harmanlanarak özgün lezzetler elde ediliyor. Çay yanı klasikleri olan börek çeşitleri, simit & peynir ve kurabiyelerin de yer aldığı yiyecek menüsünde ise, çaylar için özel hazırlanan hindistancevizli Japon pudingi “Mizuno”, Pişmaniyeli Armut Tatlısı, Panna Cotta, Matcha Çaylı Kek, Damlasakızlı Kek gibi tatlılar öne çıkıyor. Doyumluk lezzetler için de mini hamburger, wrap çeşitleri ve paniniler gibi doyurucu atıştırmalıklar servis ediliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler