İyi beslen, iyi görün, iyi hisset!

Spor yapmak ve sağlıklı beslenmek, iyi görünmeye giden yolda en önemli altın anahtarlar.Hillside City Club ve Istanbul Culinary Institute işbirliğiyle düzenlenen, “Hillside Fit Cooking” adındaki workshop’lar sayesinde, artık isteyen herkes, yaptığı antrenmana uygun tarifleri kolaylıkla hazırlayabilecek.

Yayınlanma: 27.08.2014 - 15:26
Abone Ol google-news

Fit bir görünüme ulaşmak ve hedefe doğru emin adımlarla ilerlemek için ‘fitness, beslenme ve dinlenme’ üçlüsüne büyük özen göstermek gerekiyor. Spor yapan kişilerin hedeflerine ulaşmaları ve etkili sonuç almaları için egzersizin oranının yüzde 20, dinlenmenin yüzde 15, beslenmenin oranının ise yüzde 65 olduğu belirtiliyor. Hillside City Club ve Istanbul Culinary Institute işbirliğiyle hayata geçirilen proje, beslenme ve spor arasındaki ilişkiyi odak noktasına alan özenli bir yaklaşımla hazırlanmış olmasıyla dikkat çekiyor. Ekim ayından itibaren, katılımcıların spor ve beslenme konusunda önemli ipuçları alacağı, yaptıkları spora uygun lezzetli yiyecekler hazırlamayı öğrenecekleri, “Hillside Fit Cooking” adında workshop’lar düzenliyor. Workshop’lar, kas ve kuvvet çalışması yapanlar için oluşturulmuş yiyecekler, yoga ve pilates yapan kişilere özel tarifler olmak üzere ikiye ayrılıyor.

Kas ve kuvvet çalışması yapanların tercih edebileceği yiyeceklerin hazırlanacağı workshop bugün saat 11.00’de Istanbul Culinary Institute’un renkli mutfağında düzenlenecek. Kas oranını artırmaya destek olmak için yapılan bu antrenman programını tercih edenlerin beslenmelerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilerin verileceği workshop’ta 3 lezzetli tarif hazırlanacak. Bugünü kaçırdıysanız eğer, üzülmeyin. Çünkü yoga ve pilates yapan kişilerin tercih edebileceği örnek tariflerin hazırlanacağı workshop 5 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de yine Istanbul Culinary Institute’de gerçekleştirilecek. Workshop’ta yoga ve pilates yapan spor tutkunlarına önemli ipuçları verilirken, hafif ve lezzetli yiyecekler hazırlanacak. Menüde, spor öncesinde, spor sonrasında ve ara öğünde tercih edilebilecek üç farklı tarif yer alıyor. Kontenjanı sınırlı sayıda. Katılım ücreti ise 120 TL. 0212 251 22 14 arayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Yediklerinize dikkat!

Kas ve kuvvet çalışması yapan kişiler için özel olarak oluşturulmuş atölyede yapılacak menüde spor öncesi, ev yapımı ricotta’lı omlet, spor sonrası ızgara hindi burger ve ara öğün olarak da fıstık ve fındık ezmeli kuvvet topları yer alıyor. Yoga ve pilates antrenmanı yapan kişiler için özel olarak oluşturulmuş workshop’ta yapılacak menüde ise spor öncesi lor peynirli, somon fümeli tortilla, spor sonrası ızgara karides, ıspanak, beyaz peynir ve cacık ile ara öğünde fıstık ve fındık ezmeli kuvvet topları hazırlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler