Mobil çalışanlara özel adres

“Urban Station”, mobil çalışanlar için tasarlanmış özel bir ofis-kafe. Çok yakın zamanda bu ofis-kafe zinciriyle Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarında daha da sık karşılaşıyor olacaksınız!

Yayınlanma: 27.08.2014 - 15:38
Abone Ol google-news

İlk olarak Arjantin’de Buenos Aires’de hayat bulan bu konsept bölgede hızla yayıldı ve geçtiğimiz yıl Türkiye’deki ilk şubesi Maslak’ta Veko Giz Plaza’nın altında açıldı. Kısa sürede yoğun ilgi gören ve bin üye sayısına ulaşan Maslak şubesinden sonra şehrin en popüler semtlerinden Galata’da hizmete başlayan Urban Station büyümeye devam ediyor. Urban Station şimdi de Anadolu yakasının iş merkezi Kavacık’ta ve Şişhane’de iki yeni şubesiyle mobil çalışanlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Yüksek tavanlı, konforlu ve renkli mekanlarıyla ideal bir çalışma ortamı sunan Urban Station’larda çalışmak veya toplantı yapmak için gerekli tüm ofis donanım ve servisleri, ihtiyacınıza göre farklı çalışma alanları, yüksek hızda internet ve sizinle aynı sayfada olan insanlarla sosyalleşme imkanı tek bir çatı altında! Urban Station, giderek sayıları artan mobil çalışan kitlesi ve farklı bir şekilde çalışmanın ya da toplantı yapmanın mümkün olduğunu düşünenler için tasarlanmış özel bir mekan! Serbest çalışanlar, ofis kiralamak yerine mobil çalışmayı tercih edenler, girişimciler, toplantılar arasında vakit geçirmesi gerekenler, görüşmelerini veya büyük toplantılarını ofis dışına taşımak isteyenler, kısacası dışarıda çalışmak için yer arayan herkes Urban Station’da çalışmanın keyfini çıkarabilir. Ayrıca lezzetli sandviç ve salatalarının olduğu gurme köşesi de size özel.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler