Pastayı sanata dönüştüren Beyaz Fırın'dan Çilekli Pasta

İki asırdır Pastayı sanata dönüştüren Beyaz Fırın; frambuaz, çilek, badem, krokan ve pate a choux topları ile hazırlanmış Çilekli Hazel Pasta ile hafif ve benzersiz bir tad sunuyor.

Yayınlanma: 24.10.2014 - 21:46
Abone Ol google-news

 

Pasta denilince ilk akla gelen kuşkusuz Beyaz Fırın oluyor. İki asırdır Pastayı sanata dönüştüren ve bugün hayatımızda vazgeçilmez yeri olan bir çok pastanın yaratıcısı olan Beyaz Fırın, bu kez un ve yağ kullanılmadan bademle yapılan keki, içinde pate a choux topları, frambuaz ve çileğin buluştuğu, üzeri taze çileklerle süslenmiş tasarımıyla iştah kabartan Çilekli Hazel pasta ile, lezzet tutkunlarının kalbini fethediyor. Bademli dakuaz kek ile yapılan Çilekli Hazel pastanın kekinin hamuru, unsuz ve yağsız olarak bademle hazırlanıyor. Bademin yoğun lezzeti pastanın içinde kullanılan pate a choux topları, çilek ve frambuaz ile buluşuyor. Pastanın dışını kaplayan fındık, badem ve krokan ise bu pastayı dayanılmaz bir görünüme kavuşturuyor. Yeni tadlar arayan damakların gözdesi omaya aday Beyaz Fırın’ın bu özel tasarımının üzerini son olarak taze çilekler süslüyor.


Beyaz Fırın, Ataşehir, Çiftehavuzlar, Erenköy, Kadıköy ve Suadiye’de yer alan 5 şubesinde Çilekli Hazel pastanın yanı sıra, lezzet sırrı sadece Beyaz Fırın’a ait olan çok özel pasta tasarımları sunuyor. Doğum günleri, özel günler, davetler ve düğünler için sipariş pasta hizmeti de veren Beyaz Fırın, başka yerde bulamayacağınız özel lezzetleri pasta tutkunları ile buluşturuyor.

www.beyazfirin.com.tr


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler