Hayalet müdüre 5 ay maaş ödenmiş

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın AKP Genel Merkezi’nde görevli Mehmet Sinan Erdoğan’ı Özel Kalem Müdürü yapıp tek bir gün bile işe gelmeden aylarca maaş ödediği iddia edildi.

Yayınlanma: 09.01.2020 - 02:00
Hayalet müdüre 5 ay maaş ödenmiş
Abone Ol google-news

Kendisini başkan adayı gösterdiği öne sürülen Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in talebi üzerine Mehmet Sinan Erdoğan’ı hülle yoluyla Özel Kalem Müdürü yapan Başkan Alan, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada “Siz bunu bana niye soruyorsunuz. Bu konu benim uhdemde olan bir şey, istediğim gibi tasarrufta bulunurum” dedi. 

CHP Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Atınç Kayınova, “Sayın Selim Alan, seçim döneminde şeffaflıktan, haktan, hukuktan, adaletten dem vuruyordu. Umarım iddialar doğru değildir. Ne cevap vereceğini merakla bekliyoruz. Gerekirse denetleme kurulundan araştırma komisyonu kurulmasını talep edeceğiz. Sayın Alan Zonguldak halkına verdiği sözleri tutsun. Bu olayın elle tutulur bir tarafı yok” diye konuştu.

Başkan Selim Alan ise son Zonguldak Belediye Meclis toplantısında, CHP Grup Başkan Vekili Atınç Kayınova’nın bu konuyla ilgili soru önergesine, “Ben yaptım, ben aldım, Bakan Bey de onayladı. Kiminle çalışacağıma ben karar veririm var mı başka diyeceğiniz” diyerek rest çekti. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler