Hobi Bahçelerine Talep Artıyor

Günümüzde insanların büyükşehirlerin gürültüsü, kalabalığından kaçmak istemesi kadar doğal bir durum yoktur. İş hayatı şehir merkezine yakın oldukça stres, koşturmaca kısacası insan psikolojisi de olumsuz etkilenmektedir. Dolayısıyla en azından hafta sonları, insanlar şehir merkezlerinden kaçmanın planlarını yapmaktadırlar

Yayınlanma: 14.11.2017 - 13:28
Abone Ol google-news

Bunu gerçekleştirebilmenin yollarından birisi de şehrin yapısından uzak civar bölgelerde, kırsal alanda bir hobi bahçesi fikridir. Hobi bahçesi için küçük bir arsa satın alınır ve bu arsaya genelde bir prefabrik ev yapılır. Sağlık açısından daha iyi olan Ahşap Ev İzmir genelinde oldukça yaygındır. Sıcak bir ahşap ev ve bahçesi yemyeşil çimen, rengarenk çiçekler ile şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzakta sakin bir şekilde insanın dinlenmesi, huzur bulması, ruh sağlığı açısından da mükemmel bir seçimdir. Bir de bunların yanında bahçeye güzel bir ahşap kamelya izmir linin en çok tercihleri arasındadır.

Son yıllarda bu tercihi yapanların sayısı oldukça artmıştır. Çetin Orman Ürünleri de bu ihtiyaca cevap vermek için sürekli güncel ve modern tasarımları ile ahşap ev modellerini yenilemekte ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışmaktadır. Çetin Orman Ürünleri genel müdürü Kemal ÇETİN; ahşap ev ve ahşap bahçe mobilyaları sektörü için İzmir’de taleplerin çoğunu karşılayamadıklarını, çok fazla talebin olduğunu ve özellikle yaz ayları yaklaştıkça hazırlıkların başladığını ve bu sektördeki firmaların hemen hepsinin kapasitelerinin üzerinde başvuruların olduğunu belirtmiştir. Verdikleri hizmetleri www.cetinormanurunleri.com web sitelerinde detaylı bir şekilde sunduklarını söyleyen Kemal ÇETİN, en kaliteli malzemeleri kullanmayı tercih ettiklerini özellikle belirtmiştir.

Ahşap bahçe mobilyaları ve ahşap ev yapımında kullanılan malzemenin önemi çok büyüktür. Uzun ömürlü olmasının yanı sıra tasarım ve estetik açısından da kaliteli malzemenin kullanımı önemlidir. Sonradan şişme, çürüme, eğrilme, bükülme yapmaması için kullanılan ahşabın 1. Sınıf olmasında fayda vardır. Eğer bir projeniz var ise mutlaka kullanılan ahşabın türü ve kalitesi hakkında bilgi alınmasında fayda vardır.

Herkesin zevkine ve bütçesine göre hobi bahçeleri ve ahşap ev modelleri bulunmaktadır. İşçilik, büyüklük, kullanılan malzemenin kalitesi fiyatı ve süreci belirleyen en büyük etkenlerdir. Hatta son yıllarda prefabrik ahşap ev kavramı da kullanılmaktadır ahşap evler için. Oysa ki olması gerektiği gibi yapılan ahşap evler prefabrik ev niteliğinden çok daha kaliteli, uzun ömürlü ve insan sağlığı açısından sağlıklıdır.

Kısacası; bir hobi bahçesi fikriniz var ise detaylı bir araştırma yapmadan karar vermemekte fayda var. Özellikle internetten edineceğimiz fikirler bize yol gösterici olacaktır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler