İlk üç ay: Louis van Gaal, Moyes'dan iyi değil

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın yeni teknik direktörü Louis van Gaal, "Kırmızı Şeytanlar"ın geçtiğimiz sezonki vasat performansının üzerine bir şey koyamaması konusunda eleştiri oklarını üzerinde topluyor.

Yayınlanma: 12.01.2015 - 17:48
Abone Ol google-news

Geçen sezon David Moyes yönetiminde tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirerek ligi 7. sırada tamamlayan ve Avrupa arenasına gidemeyen "Kırmızı Şeytanlar" Bu hayal kırıklığına son vermek için takımın başına Louis van Gaal'i getirmişti. Fakat Manchester United, içinde bulunduğumuz sezonun daha ilk haftalarında üst üste aldığı başarısız sonuçlar yüzünden Hollandalı teknik adam ağır eleştirilerin hedefi olmuştu. "Daha yolun başındayız ve işleri istediğimiz yola sokmak için zamana ihtiyacımız var. Beni şimdi değil 3 ay sonra eleştirin" diyen Louis van Gaal sezonun başlamasının ardından 5 ay geçmesine rağmen hâlâ beklenen başarıyı gösterememiş gözüküyor.

Louis van Gaal yönetimindeki Manchester United, 93,5 milyon Avro'yla kulüp tarihinin en fazla harcama yaptığı transfer dönemini yaşamıştı.

İşte Van Gaal ile United'ın eski patronu David Moyes'un ilk 3 ay performansları:

(Grafik: Opta)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler