İmamoğlu’na Batman düğününde horon sürprizi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, İstanbul seçimleri için düğününü erteleyen Cihan ve Ceylan Yaşar’ın Batman’daki düğün törenine katıldı. Gelin ve damadı tebrik eden İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” tezahüratıyla, horon ekibiyle birlikte sahneye davet edildi. Horon performansıyla alkış alan İmamoğlu, davetliler ve gelin-damat ile birlikte halay çekti.

Yayınlanma: 31.08.2019 - 22:20
Abone Ol google-news

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Diyarbakır’da gün boyu ziyaretlerle devam eden Güneydoğu Anadolu turu, Batman’daki düğünle noktalandı. İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, İstanbul seçimleri için düğününü erteleyen Cihan ve Ceylan Yaşar’ın düğün törenine katıldı.

İmamoğlu çiftini salon kapısı önünde karşılayan yüzlerce davetli, misafirlerine yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. İmamoğlu çifti, ilk olarak gelin ve damadı tebrik etti. Ardından İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” tezahüratıyla horon ekibiyle birlikte sahneye davet edildi. 

 

Horon performansıyla alkış alan İmamoğlu,davetliler ve gelin-damat ile birlikte halay çekti.

Düğünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı da okundu. Çiftin nikahını Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir kıyarken, şahitliklerini İmamoğlu ile birlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse yaptı. Burada kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, “İki kardeşimin mutlu olacakları bir yuvanın kurulmasına şahitlik ettik. Öncelikle Allah mesut etsin sizleri. Mutluluklar diliyorum. Birbirinizi sevgiyle ve saygıyla beslemenizi diliyorum. Birbirinizi sevdiğiniz gibi, anne – babalarınıza da sevgiyi, saygıyı lütfen unutmayın. Aile birliğiniz, ömür boyu ilk günkü gibi heyecanla ve sevgiyle dolu olsun. İyi evlatlarınız olsun. Maneviyatı güçlü, geçmişini bilen, geleceğe umutla bakan evlatlarınız olsun. İyi eğitim alsınlar. Akıldan, bilimden yana evlatlar olursa, onlar gerçekten sağlıklı bireyler olacaktır. Yolunuz açık olsun” dedi.

İmamoğlu, kendisine teslim edilen nikah defterini, çifte vermesi için eşini platforma davet etti. Dilek İmamoğlu, nikah defterini geline teslim ederek, çifte mutluluklar diledi. İmamoğlu, davetlilerin alkışları eşliğinde salondan ayrıldı.


Düğünde, Batman Barış Anneleri İmamoğlu'nun boynuna, barışı simgeleyen beyaz tülbent taktı.

<haber-dikey:1558903,1558464,1558864,1558264>
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler