İstanbul Arel Üniversitesi'nde dikkat çeken sergi

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci sergisi, öğrencilerin interaktif çalışmaları eşliğinde 25 Şubat 2020’de açılış yaptı.

Yayınlanma: 27.02.2020 - 09:53
Abone Ol google-news

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin “Grafik Tasarımı” ve “Moda ve Tekstil Tasarımı” öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi, Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi 4. kat koridorunda açıldı. 

Grafik Tasarımı öğrencilerinin çalışmalarından örnekler

Açılış, Üniversite Mütevelli Heyet Onursal Başkanı Kemal Gözükara, Mütevelli Heyeti Başkanı Özgür Gözükara, Prof. Dr. Ahmet Çakır’ın katılımıyla gerçekleşti. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, gençlerin sanat çalışmalarının ve yaratıcı vizyonlarının her zaman desteklenmesi gerektiğine inandığını ifade ederken; Rektör Prof. Dr. Ali Argun Karacabey, üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yaratıcı çalışmaları ve sanata katkılarının ülkenin geleceği için önemini vurguladı.

Sergi açılışında sunucu olarak görev alan öğrenci temsilcisi Eda Damla Görgülü de öğrenci sergilerinin ve yaratıcı etkinliklerin devam edeceğini belirtti. 

Öğrenciler sergi açılışı etkinliği boyunca interaktif olarak sanat çalışmaları gerçekleştirdi.

2019-2020 güz dönemi öğrenci çalışmalarından özenilerek oluşturulmuş sergi, Kemal Gözükara yerleşkesi 4. Kat koridorunda, 31 Mart 2020 tarihine kadar sanatseverler tarafından izlenebilecek. 

Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencilerinin çalışmalarından örnekler



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler