İstanbul'da tutkulu günler

''3. Uluslararası İstanbul Tango Rituali'' yarın başlıyor. Tangonun Türkiye'de gelişmesi için 1997 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren TangoTürk grubun tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen festival, yüzlerce tangoseveri tutkunun dansıyla kavuracak. Festival kapsamında yüzlerce tangosever dünyanın en iyi tango ustaları ile çalışma fırsatı da bulacak. Etkinlik, 9 Kasım Pazar günü sona erecek.

Yayınlanma: 04.11.2008 - 22:38
Abone Ol google-news

'3. Uluslararası İstanbul Tango Rituali'' yarın başlıyor. TangoTürk grubunca bu yıl 3'üncüsü düzenlenen festival yüzlerce tango severi hem tutkuyla, hem de dünyanın en iyi tango üstadlarıyla buluşturacak.

Etkinliğe katılacak tangoseverler, gündüz saatlerinde festivalin ana destekçisi Armada Oteli'nde gerçekleştirilecek tango atölye çalışmalarının ardından 6, 7 ve 8 Kasım gecelerinde Suada'daki tango gecelerinde hem İstanbul Boğazı manzarasında tango yapacak hem de Arjantinli ustaların gösterilerini ve Oko Tango Quartet Orkestrası'nın performansını izleyecek. Yarın akşam Hüsrev İsfendiyaroğlu'nun ''Tangolar ve Milongalar'' gitar dinletisi ile başlayacak etkinlik kapsamında tango dansçısı ve ressam Vivi Menase'nin resim sergisi de açılacak. Sergi, etkinlik boyunca açık kalacak.

Yurtiçinden ve yurtdışından yüzlerce tangosevere dünyanın en iyi tango ustaları ile çalışma ve dans etme fırsatı verecek etkinliğe, Arjantin'den dünyanın ünlü tango dansçıları Julio Balmaceda ve Corina de la Rosa, Esteban Moreno ve Claudia Codega, Javier Rodriguez ve Andrea Misse, Horacio Godoy ve Cecilia Garcia ile Pablo Rodriguez ve Noelia Hurtado eğitmen ve dansçı olarak katılacak.

Etkinlik, 9 Kasım Pazar günü sona erecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon