Karar sonrası Ahmet Şık'tan ilk açıklama: Tarihte hiçbir diktatörlük kazanamadı

Karar sonrası gazetemiz muhabiri Ahmet Şık, "Haklı olanı susturma savaşını tarihte hiçbir diktatörlük kazanamadı" dedi. Şık savunmasında ise "Tüm yaşamı boyunca hukuksuzlukların hak ihlallerinin karşısında duranlar adına ilk günden bu yana söylediğimizi tekrarlayarak bu çeteye ve benzerlerine hak ettiği yanıtı verelim o halde: Asıl siz teslim olun." dedi.

Yayınlanma: 25.04.2018 - 21:58
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Davası'nda karar açıklandı. Mahkemede Cumhuriyetçilere ceza yağdı. Gazetemiz muhabiri Ahmet Şık ilk açıklamada, "Enseyi karatmayın. Haklı olanı susturma savaşını tarihte hiçbir diktatörlük kazanamadı. Biz kazanacağız." dedi.

SON SAVUNMASI: Ahmet Şık son savunmasında şöyle dedi: "Bu daha başlangıç diyerek başlıyorum. Siyaset, bürokrasi ve medyanın kimi mensuplarından oluşan bir çetenin hayata geçirdiği bu komplonun amacı en başından beri belliydi. Tüm yaşamı boyunca hukuksuzlukların hak ihlallerinin karşısında duranlar adına ilk günden bu yana söylediğimizi tekrarlayarak bu çeteye ve benzerlerine hak ettiği yanıtı verelim o halde: Asıl siz teslim olun."

Tarih önünde utanacaksınız.. Akın Atalay'a 7 yıl, Orhan Erinç'e 6 yıl 3 ay, Murat Sabuncu'ya 7 yıl …

Cumhuriyet Davası'nda karar duruşması... İşte gün boyunca mahkemede yaşananlar


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler