Kaynak taraftardan

Galatasaray taraftarı, yeni başkan Mustafa Cengiz’in kenetlenme çağrısının ardından sosyal medyada eşi görülmemiş bir kampanya başlatarak tüm Sarı-Kırmızılı camiayı kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı GS Store’lardan alışveriş yapmaya çağırdı.

Yayınlanma: 24.01.2018 - 18:39
Abone Ol google-news

 

“Yellow Friday” etiketiyle başlatılan çağrı, sosyal medyada kısa sürede Türkiye’nin 1 numaralı gündem maddesi haline dönüştü. Yeni yönetim, taraftarın başlattığı kampanyaya büyük destek verirken, kulüpten “Taraftarın kampanyası.. Cuma GS Store’a, cumartesi Osmanlıspor maçı için Türk Telekom Stadyumu’na.. Kenetlenin başka Galatasaray yok” çağrısı yapıldı. Taraftarın çığ gibi büyüyen desteği sonrası görüşlerini aldığımız Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü, “Taraftarımızın sosyal medyada başlattığı bu dayanışma ile biz de kulüp olarak kampanyayla bütünleşiyoruz. Cuma günü için hem dijatal ortamda hem de mağazalarda hazırlıklarımızı son sürat yapıyoruz. Ürün çeşitliliğimizde ve stoklarımızda herhangi bir sorun yok. Kampanyadan kulübümüz adına çok iyi netice bekliyoruz. Ayrıca cuma gününe özel Metin Oktay tişörtlerimizde özel indirimler olacak, herkesin bu tişörtlerden almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bankalara çağrı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün mali sorunlarına vurgu yaparken “Mali açıdan düzelmemiz için kişilere bağlı kalmadan, 30 milyon diye varsaydığımız insanların sahiplenmesiyle bunun ete kemliğe bürünmesini istiyoruz. Bu et kemiğin aracısı finans kurumları. Para şu anda bizde yok. Bütün kulüplerimizde yok. Hangi banka, hangi finans kurumu bize 10 gün içinde uzun vadeli ve kabul edilebilir faizlerle destek verirse ben o kurumun adını 30 milyona yayacağım. O banka 100 milyon TL ile yapamayacağı reklamı yapmış olacak. Sevgili bankalarımızın ve finans kurumlarımızın ne olduğunu göreceğiz” dedi.

Albayrak’tan müjde

Galatasaray Sportif AŞ’de göreve başlamaya hazırlanan eski yönetici Abdurrahim Albayrak, transfer çalışmaları hakkında “Dün başkanımız Mustafa Cengiz ve hocamızla konuştuk. Önümüzde biraz zamanımız daha var. Zannediyorum ki hocamızın da çalışması vardır. Fatih Terim hoca böyle son günlerde bombayı patlatmayı sever. Transferin son günlerinde bombayı patlatırız Allah’ın izniyle merak etmeyin” dedi. Kulübün içinden medyaya haber sızdıranlardan rahatsız olduklarını belirten Albayrak, “İçeriden kimlerden haber alındığının farkındayız. İsimleriyle beraber GS TV’de tek tek açıklayacağız. İçeriden haber sızdıran, ekmeğini yiyip de Galatasaray’a zarar veren, Galatasaray’ı satan o zihniyetler artık olmayacak” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler