Kazandığı üniversiteyi kaybetmesin

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Genel Müdürü Yıldız Günay, Kurban Bayramı bağışı için çağrıda bulundu. “Kazandığı Üniversiteyi Kaybetmesin” sloganıyla başlatılan kampanyaya TEV’in internet sitesi üzerinden bağış yapılabiliyor.

Yayınlanma: 08.08.2019 - 23:00
Abone Ol google-news

Günay, kampanya ile barınma, yemek gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamadığı için okulunu bırakmak zorunda kalan gençlere destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Kurban Bayramı’nda bağışta bulunmak isteyenleri kampanyaya destek olmaya davet eden Günay, “Binlerce öğrenci, hayalini kurduğu eğitimi almak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor, maalesef içlerinden bazıları tam da bu hayale kavuştukları anda maddi imkânsızlıklar nedeniyle okullarını bırakmak durumunda kalıyor. Bu nedenle eğitime duyarlı tüm dostlarımızı imkânları doğrultusunda, ülkemize ve insanlığa katkı sağlayacak başarılı gençlere destek olmaya, onların hayalini gerçeğe dönüştürmeye çağırıyoruz” dedi.
Bu bağış kapsamındaki aylık üniversite bursu 700 TL, aylık yurt bursu ise 1040 TL olarak belirlendi. Kampanyaya destek olmak isteyenler diledikleri miktarda eğitim bağışı yapabiliyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler