Kendisini kamyona asarak intihar etti!

Türkiye'de yoksulluk, geçim sıkıntısı gibi sebeplerle intiharlar yaşanmaya devam ediyor. Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya maddi sıkıntılar nedeniyle Konya Kamyon Garajı’da intihar etti.

Yayınlanma: 16.02.2020 - 14:52
Abone Ol google-news

Bir yoksulluk intiharı da Konya’da yaşandı.

CHP'li Erdal Aksünger, Konya'da bir kamyon şöförünün 'geçim sıkıntısı' nedeniyle kendini kamyonuna asarak intihar ettiğini; olay yeri fotoğrafını da paylaşarak duyurdu.

Aksünger'in kişisel twitter hesabından AKP'yi de eleştirerek yaptığı paylaşım şöyle;

"Konya'da bir kamyon şoförü kendini asarak intihar etmiş. Çarelerin tükendiği yer burası. İnsanlar sıkıntıdan yaşanlarına son verirken "şov yapmayın" diyebilen AKP'li var. Utanın. Yazık gerçekten"

Aslen Kadıhanlı olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya’nın borçları nedeniyle bunalımda olduğu öğrenildi.

ELAZIĞ İÇİN YARDIM PAYLAŞMINDA BULUNMUŞ

Yaşamına son veren Mevlüt Çankaya 'nın Elazığ depremi için, sosyal medya hesabından yardım paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

Kamyon şoförü Çankaya, "Konya ve civarından Elazığ'a yardım olursa, ücretsiz taşımaya hazırım" notunu paylaşmış.

AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen'den geçen hafta 'çocuklarım aç’ diyerek valilik önünde kendini yakan, sonrasında da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yurttaş için ‘vicdansızlık’ dedirten bir yorum gelmiş; Gökçen intiharları 'ucuz siyasi manevra' olarak nitelemişti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler