Günümüz Türkiye’sinde yaşananlara ışık tutan bir politik roman…

Kayıp bir genç kadın ve mesleğinin onuruna sahip çıkmak isteyen bir gazeteci! Geçmişten günümüze uzanan karanlık hesaplar ve ülkenin geleceğini karartmaya çalışan bir örgüt!

Yayınlanma: 18.12.2017 - 17:30
Abone Ol google-news


Kayıp bir genç kadını ararken ülkenin yönetimini ele geçiren karanlık bir örgüte ulaşan gazeteci Zafer yaşananları aydınlatabilecek mi? Yalnızca mesleğini yapmak ve ulaştığı gerçekleri haber yapmak isteyen bir gazetecinin günümüz medyasında yer alma şansı var mı? Ülkeyi ele geçirmeye çalışan bu karanlık örgütün temelleri nereye dayanıyor? İktidarın gücünü arkasına alarak medyanın tüm organlarına sızan bu örgüt gündemi nasıl değiştiriyor? 

 
Bunlar gibi daha pek çok soru sorduran, Mustafa Hoş’un gündem yaratacak yeni kitabı Hançer Destek Yayınları’ndan çıktı. Gerçekle kurgunun iç içe geçtiği bu romanı elinizden bırakamayacaksınız!
 
SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN 


Arka kapaktan:
 
Türkiye’nin gizli dehlizlerinde saklanan Müslüman Naziler, ilk kez gün ışığına çıkıyor.
Bir ellerinde Gamalı Haç, diğer ellerinde Kuran taşıyorlardı. Onlara Müslüman Nazi deniyordu. Hitler’in hançeri olmaya ant içmişlerdi.  Hitler yenilince Amerikan İslamcılığının fedaisi oldular.
* * *
Kayıp bir kızı arayan gazeteci Zafer, ülke yönetimini ele geçiren karanlık bir suç örgütüyle karşı karşıya geliyor.
“Allah’a şükür. İyiyiz. Allah ve Adolf Efendi bizi korursa, bir yıl değil on yıl savaşa dayanırız. Allah, Adolf Efendi’ye ve Alman ordusuna kuvvet versin ki, muzaffer olalım. Biz Führer’in hançeriyiz. No mister no mösyö. Artık yeter. Gökte Allah, yerde Hitler. Allahüekber!”
* * *
Bu kitapta anlatılanların hepsi gerçek, hepsi kurgu. Tıpkı Neo-Türkiye gibi.
  
 
 Yazar hakkında:
 
TV habercisi, gazeteci, televizyoncu, yazar Mustafa Hoş gazeteciliğe Zonguldak’ta başladı.  Zonguldak’ta yerel İnanış gazetesi ve Günaydın muhabirliği yaptı. Günaydın Gazetesi Ankara büroda muhabir haber müdür olarak çalıştı. Daha sonra İstanbul’da Star Tv kanal 6 televizyonlarında haber müdürü ve yayın koordinatörü ve genel yayın yönetmeni görevini yürüttü.
Tv8 kanalının kurucu kadrosunda görev aldı. Metin Uca ile Günaydın Türkiye ve Pişti gibi programları hayata geçirdi. 24 kanalını kurdu, genel müdürlüğünü yaptı. Haber televizyonculuğunda yeni bir dönemi başlatan moderatör sistemini hayata geçirdi. 24 kanalından siyasi baskı gelince de istifa etti. 
2010 yılında NTV Haber Genel Koordinatörlüğü yaptı.  Bu görevi yaptığı sırada savcı İlhan Cihaner’in makamında gözaltına alınmasını “Başsavcıya Abluka”  başlığı ile duyurdu.  “Başsavcı’ya Abluka” başlığından rahatsız olan Tayyip Erdoğan, AKP Hükümeti ve Fethullah Gülen Cemaati’nin baskısı ile karşılaştı. “Başsavcı’ya Abluka” başlığı kanalda olmadığı bir saatte AKP Hükümeti/Fethullah Gülen Cemaati’nin istediği gibi değiştirilince istifa etti. Bunun intikamı olarak da gazetecilik yapması engellendi.

Gezi Direnişi döneminde +1 Kanalının Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı. Gezi haberlerini sansürlemesi istenince de istifa etti.

 “Zamanın Ruhuna Rağmen”, “Abluka” ” Bigboss “ve  “Çığlık” kitaplarını yazdı.  Tayyip Erdoğan’ın gerçek hayat öyküsünü yazdığı Bigboss kitabından dolayı hakkında 5 tane dava açıldı. Son olarak da “7 yaşında çocukla evlenilir” diyen Nurettin Yıldız’a “pedofili savunucusu” dediği için hakkında açılan dava halen sürmektedir.
 
 
Yazarın Yayınevimizden Çıkan Diğer Kitapları: Zamanın Ruhuna Rağmen, Abluka, Big Boss, Çığlık
 
 
DESTEK YAYINLARI
Tel.: (0) 212 252 2242  Faks: (0) 212 252 2243


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler