‘Kız Kardeşler’ Saraybosna’daydı

Dünya prömiyerini Berlin Film Festivali’nin ana yarışma bölümünde yapan, Emin Alper’in ödüllü son filmi “Kız Kardeşler”in 25. Saraybosna Film Festivali Uluslararası Yarışma bölümündeki gala gösterimi önceki akşam gerçekleştirildi.

Yayınlanma: 22.08.2019 - 22:02
Abone Ol google-news

 Türkiye’den festivalin Uluslararası Yarışma bölümüne seçilen tek yapım olan “Kız Kardeşler”in gösterimine filmin yönetmeni Emin Alper ile başrol oyuncuları Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir, yapımcı Nadir Öperli, görüntü yönetmeni Emre Erkmen ve cast direktörü Ezgi Baltaş katıldı. Kırmızı halı töreninin ardından, festivalin ikonik National Theater sinemasının fuayesine asılmış portre fotoğraflarını imzalayan ekip üyeleri, tümüyle dolu bir salonda, izleyicinin sıcak ilgisiyle karşılandı.
Türkiye prömiyerini 38. İstanbul Film Festivali’nde nisan ayında yapan film, festivalde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu (Cemre Ebüzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir), En İyi Müzik ve FIPRESCI ödüllerini kazanmıştı. “Kız Kardeşler” 13 Eylül’de Türkiye’de vizyona girecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler