Kobe Bryant G.Saray'ın teklifine yanıt verdi

Basketbol kariyerini sezon sonu noktalayacağını duyuran Kobe Bryant'a Galatasaray'ın teklif yapmasının ardından İtalyanlar "Bize gelir misin?" sorunu yöneltti ama cevap çok net oldu.

Yayınlanma: 02.12.2015 - 09:39
Abone Ol google-news

NBA'in efsanevi yıldızı Kobe Bryant'tan Galatasaray'ın teklifine İtalya üzerinden olumsuz cevap geldi. Black Mamba lakaplı oyuncu geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir mektupla sezon sonunda emekli olacağını resmen duyurmuştu.

Daha önceki açıklamalarında basketbola başladığı ülke olan İtalya’da bir takımın formasını giyerek basketbola veda edebileceğini söyleyen Kobe, bu konuyla ilgili gelen bir soru üzerine İtalya’da oynamayı istediğini ancak bunun kendisi için mümkün olmadığını söyledi: “Bu mümkün değil. İtalya’da oynamayı çok isterim ama vücudum bunu yapamaz. Kesinlikle mümkün değil.”

GALATASARAY'DAN DA TEKLİF GİTMİŞTİ!

Galatasaray resmi Twitter adresinden Amerikalı süperstar için teklifte bulunmuş ve Sarı Kırmızılı kulüpte her zaman kendisi için yer olduğu belirtilmişti. Bu mesaj spor kamuoyunun gündemine bomba gibi oturmuş ve tecrübeli basketbolcunun cevabı merakla beklenmişti. Ancak Kobe, İtalya açıklamasıyla sarı-kırmızılıların da umutlarını bitirmiş oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler