Harbiye’nin açılış konserini Zaz verecek

Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde birbirinden ünlü isimler dinleyicilerle buluşacak.

Yayınlanma: 02.07.2015 - 11:52
Abone Ol google-news

Heyecanla beklenen Turkcell Yıldızlı Geceler, Pera Event organizasyonuyla 28 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde başlıyor. Yerli ve yabancı birçok ünlü ismi müzikseverlerle buluşturacak olan etkinlik, yaza damga vurmaya hazırlanıyor.
 
Konser açılışı Zaz’dan 

Açılışını 28 Temmuz’da Edith Piaf’ın tahtına aday gösterilen, ülkesinde ve Avrupa’da ‘En Beğenilen Fransız Şarkıcı’ unvanına sahip Zaz’ın yapacağı Turkcell Yıldızlı Geceler’de 25’i aşkın sanatçı, dinleyicilere müzik ziyafeti sunacak. Şimdiye kadar her biri müzik listelerinde zirveye ulaşan yedi albüme ve dillerden düşmeyen sayısız şarkıya imza atan şarkıcı Candan Erçetin, iki konserle Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde olacak.
Bu yıl ki yıldızlar geçidinde; Candan Erçetin’in ardından, Hande Yener, Sibel Can, Mario Farantouri & Alexandros Karozas, Nil Karaibrahimgil, Yalın, Ferhat Göçer & Anjelika Akbar, Volkan Konak, Mustafa Ceceli, Aşka Dair Şarkılar, Bülent Ortaçgil & Birsen Tezer & Hüsnü Arkan, Goran Bregovic, halil sezai & Yasmin Levy, Funda Arar, Sertab Erener, Göksel, Murat Dalkılıç ve İlhan İrem gibi birbirinden ünlü isimler  yer alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler