Sanat ve İş Dünyası'ndan Tarkan'a büyük ilgi

Tarkan, Açıkhava’daki konser maratonunun beşinci gecesinde de binlerce sevenini coşturdu. Konseri izleyenler arasında her gece olduğu gibi sanat ve iş dünyasının ünlü simaları vardı.

Yayınlanma: 01.09.2015 - 14:29
Abone Ol google-news

Her yaştan sevenini günlerdir Harbiye Açıkhava’da bir araya toplayarak her gece yaklaşık yedi bin kişinin tek ses olmasını sağlayan Megastar Tarkan, beşinci gününde de enerjisiyle dinleyenlerini büyüledi. 

6’sı türkü olmak üzere 23 parçalık repertuarı ile 2,5 saat sahnede kalan Tarkan’ın tüm şarkıları ezbere söylendi. Sevenlerine sık sık mikrofon uzatan Megastar, “bu gece tüm derdi tasayı burada bırakın” diyerek sevenlerinden söz istedi. Tarkan’ın bu isteğine yedi bin kişi hep bir ağızdan “söz” diye karşılık verdi.

 Megastar’ı Açıkhava’daki beşinci gününde Suzan Sabancı Dinçer, Mine Kalpakçıoğlu, Teoman, Nil Karaibrahimgil, Serdar Erener, Ozan Balaban, Ece Sükan, Ayşe Arman, Fatma Turgut gibi ünlü isimler ön sıralardan izledi.

İstanbul Tarkan’a doymuyor

On yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu yıl da sahne almanın heyecanını yaşayan Megastar, toplam 10 konserde sevenleriyle buluşacak. Hitt Prodüksiyon, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi organizasyonuyla 1,9, 10, 12 ve 13 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak.





 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler