Şebnem Ferah konserinde koltuk krizi

Zorlu PSM’deki Şebnem Ferah konseri epey zorlu geçti! 2 bin koltuklu salondaki izleycileri Ferah’ı koltukta dinlemekte çok zorlandı, müzik seyirciyi hep ayağa kalkmaya davet etti, öyle ki bazı seyirciler “Koltukları atalım” diye bağırdı.

Yayınlanma: 16.12.2015 - 15:27
Abone Ol google-news
 
2016’da müzik hayatınının 30. yılına girmeye hazırlanan rock yıldızı Şebnem Ferah’ın Zorlu’daki konseri epey zorlu geçti! Şebnem Ferah önceki gece Zorlu PSM’de konser verdi. 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah ve izleycileri onu koltukta dinlemekte çok zorlandı, müzik seyirciyi hep ayağa kalkmaya davet etti, öyle ki bazı seyirciler “Koltukları atalım” diye bağırdı... Sözün özü, sahne ‘Ferah’tı koltuklar ise zorlu...

2 bin koltuklu dev salonda, açıkhava konserleri dışında dinleyicinin oturarak izlediği bir rock konseri vermek Şebnem Ferah için de yeni bir deneyimdi... Şebnem Ferah, seyircisine “Kendinizi bize bırakın” diyerek konserden kiminin jöle gibi kiminin de çelik gibi ayrılacağını söyledi. Şebnem Ferah konserine “Ya Hep Ya Hiç” parçasıyla başladı. Arka fonda dönen videoda da şarkının klibindeki ‘duvar’dan şu cümleler aktı: “17 gün önce boşandığı kocası tarafından sokak ortasında öldürüldü”, “Ya Sev Ya Terk Et”, “Önce boğdu sonra öpmeye başladı” “Kıskançlık Cinneti”  “Ayrılmak istediği için öldürülmüş” “Beni sevmiyorsun cinayeti”.

Artık olgunlukKonserin orta bölümünde Şebnem Ferah ve ekibi bir koltuk üzerine kurulup şarkılarını akustik söyleyince biraz sakinleştik! Şebnem Ferah’ın, sahne üzerine inen avizeler, halı ve sahneye özel olarak yerleştirilen koltukta bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte “Uçurtma”, “Mülteci”, “Bırak Kadının Olayım”, “Benim Adım Orman” ve “Gözyaşlarımızın Tadı Aynı” şarkılarını akustik olarak yorumladı.
Dinleyicisinin yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkan Ferah, "Eski’ şarkısını sahnede yer alan ekranlarda türk sanat camiasının müzikten tiyatroya, sinemadan heykele, ölümsüz isimlerinin portreleri eşliğinde seslendirdi. Şebnem Ferah'a Zorlu Performans Sanatları Merkezi konserinde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Metin Türkcan (gitarlar), Aykan İlkan (davul) ve Ceren Tügen (vokal) eşlik etti.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler