Atakan Kara Yeni Albümüyle Görücüye Çıkıyor

Ünlü sanatçı Atakan Kara söz - müzik ve düzenlemesi kendine ait olan ''Sensiz de yaşanıyor'' isimli eserini dinleyicilere sunuyor

Yayınlanma: 14.04.2014 - 15:26
Abone Ol google-news

Bursa doğumlu müzisyen, küçük yaşlardan itibaren okul bando ve koroları dahil müzikle içiçe ve müzikal etkinliklerle büyüdü.
Şarkı söyleme yeteneğini pekiştirmesi açısından 15 yaşında gitar dersleri almaya başladı. Akabinde Solfej, Şan ve Klasik Batı müziği alanında eğitim almaya başladı. 1998 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazandı. Aynı zamanda sahne çalışmalarına başladı. 2000 yılında Müzik kayıt teknolojileri ve ses mühendisliği dallarına merak sardı ve bu dalda araştırma ve uygulama çalışmalarına başladı. okul mezuniyeti ve 10 yıllık bursa eğlence camiasında sahne çalışmalarından sonra İstanbul'a yerleşme kararı aldı. Çeşitli sanatçılarla stüdyo kayıt teknisyenliği ve ses mühendisliği alanında çalışmalarda bulundu. 2010 yılında Stüdyo Senkron'u kurdu. 2014 yılında kendi projesini gün yüzüne çıkarma kararı aldı. Söz - müzik ve düzenlemesi kendine ait olan ''SENSİZ DE YAŞANIYOR'' isimli eserini dinleyicilere sunuyor.
Şarkının Reggae ve Rock olarak 2 versiyon hazırlandı. Türkiyenin en değerli enstrüman sanatçılarının eşlik ettiği şarkı, Bahadır Tatlıöz'ün yönetmenliğin de çekilen klip ile müzik severlerin beğenisine sunuluyor.


 
(Reggae versiyon)
Akustik gitar : Serhan YASDIMAN
Bass gitar : İsmail SOYBERK
Akustik Davul : Volkan ÖKTEM
Perküsyon : Tunç ÇAKIR
Sax : Anıl ŞALLIEL
Trompet : Hasan GÖZETLİK
Keman : Ayhan PELİTOĞLU
Vokal koçu : Şenol GÜNEY
Mix : Murat BULUT
Mastering : Çağlar TÜRKMEN
Söz & müzik & Düzenleme : Atakan KARA
 
(Rock Versiyon)
Akustik & Elektrik gitarlar : Can ŞENGÜN
Bass gitar : Alp ERSÖNMEZ
Akustik davul : Volkan ÖKTEM
Grup Yaylılar : İstanbul STRİNGS
Mix : Murat BULUT
Mastering :Çağlar TÜRKMEN
Düzenleme : Atakan KARA  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler