Didem ve Sinem Balık'tan 'Aşk ve Nostalji' konseri

Viyana'da ki Life Ball organizasyonunda tüm Dünya'da 2 milyar kişinin izlediği , Didem ve Sinem Balık'ın Cemal Reşit Rey konserini kaçırmayınız!

Yayınlanma: 26.09.2016 - 18:45
Abone Ol google-news

Yıllarca Viyana'da yaşayan ,Aşk ve Tango adında albümleri olan Didem ve Sinem BALIK , Avrupa ve Amerika’da birçok konserler verdiler.“İkiz kardeşler ”4 Ekim Salı günü ,saat 20:00'de , Cemal Reşit Rey Konser Salonun'da ,"Aşk ve Nostalji adında bir konser verecekler.

Sevilen sanatçı Cenk Eren 'in de konuk sanatçı olarak katılacağı bu konserde ,Tanju Okan Şarkıları albümünden şarkılarla ile katılacak.Cenk Eren , Didem ve Sinem Balık ile "Deniz ve Mehtap, "Gülmek İçin yaratılmış" ve "Bir de bana sor "gibi unutulmaz parçalar seslendirecekler.Konserin Orkestra Şefi Özhan Unakıtan ,konsere Kent Orkestra'sı eşlik edecek.

Aşk ve Nostalji konserinde ;Son yolcu-Senza Fiato (Ajda Pekkan /Mina) ,Un Calle nos Separa/Anlamazdın (Ayla Dikmen/Leo Dan ) gibi müthiş şarkıları orijinal ve Türkçe sözleriyle ,çift ses olarak seslendirilecek.

Viyana'da ki Life Ball organizasyonunda tüm Dünya'da 2 milyar kişinin izlediği , Didem ve Sinem Balık'ın Cemal Reşit Rey Konserini kaçırmayınız!

Yer: Cemal Reşit Rey, Tarih : 4 Ekim (Salı), Saat: 20.00


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler