"Belcanto: The Luciano Pavarotti Heritage" İstanbul'da

Müziğin farklı türlerini sentezleyen, yüzyılları aşıp günümüze kadar gelen müzikal tiyatro şovu "Belcanto: The Luciano Pavarotti Heritage" 17 ve 18 Aralık 2016’da tarihlerinde İEG Live ve PIU Entertainment işbirliğiyle Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Yayınlanma: 19.10.2016 - 13:20
Abone Ol google-news

İzleyiciyi büyülü bir serüvene çıkaran müzikal; 12 şarkıcı, 7 müzisyen ve 7 dansçı tarafından sergilenecek. Müzikalde Belcanto’nun tarihine damga vuran "Rönesans’tan Barok’a Belcanto","18.yy' dan İtalyan ve Avrupa güldürücü operası", "Giuseppe Verdi", "Giacomo Pucini", "Neapolitan şarkısı" ve "Dünyadan Belcanto" olmak üzere altı ana tema sahnelenecek.

Opera aryaları, orijinal performansları ile Napoliten şarkılar ve İtalyan Belcanto stili ile düzenlenmiş çağdaş kompozisyonlar sunan gösteri,son yüzyılın en ünlü tenoru Luciana Pavarotti’nin mirasına saygı duruşu niteliğinde. Müzikalde yer alan şarkıcılar da Pavarotti ile iş birliği içinde bulunmuş şarkıcılardan seçilmiş.

"Belcanto the Lucıano Pavarotti Heritage" müzikali büyük bestekarların opera repertuarları pop, rock, Anglo-Amerikan müzikalleri ve Avusturya-Fransız operetleri ile izleyiciyi büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. Floransa’nın Lorenzo De’Medici’si, Venedik’in Claudio Monteverdi’sinden, Londra’nın Freddie Mercury’sinden, Queen’ine uzanan müzikal serüvenin kapıları İstanbul’da aralanacak.

Bu muhteşem müzikalin küratörlüğü ise dünyanın en ünlü gösterilerine imza atmış olan Franco Dragone'ye ait. Alegria, Celine Dion Show in Vegas, Cirque du Soleil, The House of Dancing waters, The Han Show in Wuhan, The Lido in Paris gibi gösterilerin de küratörlüğünü üstlenen Dragone tarafından sahneye konulan "Belcanto The Luciana Pavarotti Heritage" müzikal bir şovun yanı sıra görsel olarak da bir şölen vaat ediyor.

KANSERLE MÜCADELE FONUNA DESTEK VERENLERE BİLET SATIŞLARINDA YÜZDE 10 İNDİRİM

Türk Kanser Derneği’nin yürüttüğü "Meme kanseri hastalarına şifa olun" kampanyası çerçevesinde 3853’ e mesaj atarak destek verip 1 mesajla kanserle mücadele fonuna 10 tl bağışta bulunan sanat severlere "Belcanto The Luciano Pavarotti Heritage" biletleri ise %10 indirim sağlanacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon